30 Mart 2008 Pazar

Nazilli Geçit Vermedi!!!

Ligde son 10 maçtır bileği bükülmeyen Siyah İnciler, ikinci yarıda oynadığı 12 karşılaşmada kalesinde 5 gol gördü

Siyah-beyazlı ekip, Teknik Direktör Hakkı Aslan ile şaha kalktı, son 4 karşılaşmada kalesini gole kapattı

7 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi ile 25 puan alan siyah-beyazlı ekip, müthiş bir çıkışla 5. sıraya çıktı

3. Lig 3. Grup'ta ikinci yarı maçlarında gösterdiği müthiş çıkış ile 5. sıraya kadar yükselen Nazilli Belediyespor, kalesini de gole kapattı. İkinci devrede oynadığı 12 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi ile 25 puan toplayan Siyah İnciler, 2. Lig rotasına da girdi.

Hakkı Aslan'la şaha kalktı
20 Ocak 2008 tarihinde Akhisar deplasmanında 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Hakkı Aslan ile şaha kalktı. Son 10 maçında yenilgi yüzü görmeyen Nazilli Belediyespor, ikinci yarıda oynadığı 12 maçta rakip kalelere 18 gol attı, kalesinde sadece 5 gol gördü.
İç sahada oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapatan Siyah İnciler, kalesinde gördüğü 5 golün 4'ünü deplasmanda yedi. Kaleci Mutlu kalesinde devleşirken, İbrahim, Sinan, Serkan, Hüseyin ve Yusuf'tan kurulu Nazilli savunması Aslan yönetiminde rakiplerin de korkulu rüyası olmayı başardı.

Kalan 4 maça motive olalım
Takımın mükemmel bir hava yakaladığını belirten Teknik Direktör Hakkı Aslan, "Oyuncularım görevlerini layıkıyla yerine getiriyor. Kütahyaspor maçında galibiyeti kaçırdık. Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Kalan 4 maçımıza motive olmalıyız. Bu hafta bay takımız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder