18 Mart 2008 Salı

Aman Nazar Değmesin!!!


Siyah İnciler, teknik patron Hakkı Aslan'ın dümene geçmesiyle birlikte fırtına gibi esti
NAZİLLİ ŞAHA KALKTI

Akhisar yenilgisi sonrası Yıldırım Uran'ın yerine göreve gelen tecrübeli teknik adam ile hayata dönen siyah-beyazlı ekip, 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı, 20 puanla 5. sıraya yükseldi

3. Lig 3. Grup'ta Nazilli Belediyespor fırtınası sürüyor. Siyah İnciler, son 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı, 20 puan toplayarak 5. sıraya kadar yükseldi. B ubaşarıda Akhisar yenilgisi sonrası Yıldırım Uran'ın yerine dümene geçen Teknik Direktör Hakkı Aslan'ın payı da büyük. Takıma adeta hayat veren Aslan, Siyah İnciler'in başında yenilgi yüzü görmedi. İlk yarıda oynadığı 16 maçta 21 puan toplayan Nazilli, Hakkı Aslan'ın görevde olduğu 8 maçta 20 puan toplayarak grupta büyük çıkış yakaladı.

Başarının sırrı arkadaşlık
Takımı 14. sırada alan, 5. sıraya kadar taşıyan Teknik Direktör Hakkı Aslan, "Futbolcularım moral, kondisyon ve motivasyon bakımından en üst düzeyde. Lig beşinciliğini yakaladık. Artık buradan geriye gitmeyeceğiz. Futbolcularım Nazilli formasını giymenin zorluğunu anladı. Başarımızın sırrı arkadaşlık" diye konuştu. Takımın çalışma ve kazanma hırsının memnunluk verici olduğunu belirten Aslan, "Henüz işimiz bitmedi. Ayaığmıızı yere sağlam basmalıyız. Daha uzun bir yol bizleri bekliyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder