28 Mart 2008 Cuma

"Kütahya'ya sadece golümüz eksikti"

Kütahyaspor deplasmanından bir puanla dönen Nazilli Belediyespor'da kaçan bir puanın üzüntüsü yaşanırken, Teknik Direktör Hakkı Aslan, "Kütahyaspor karşısında sadece golümüz eksikti" dedi.

Teknik Direktör Hakkı Aslan yaptığı açıklamada, Kütahyaspor deplasmanında oyuncularının her iki yarıda da rakiplerine oranla üstün bir ortaya koyduğunu, ancak şansın kendilerinden yana olmadığını dile getirdi.

Aslan, ''Biz Kütahyaspor deplasmanına galibiyet için gitmiştik. Karşılaşmanın da çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Oyuncularım her iki yarıda da üstün bir oyun sergilediler. Saha çok bozuktu. İki topumuz direkten dönerken, maçın son çeyreğinde gole giden Akif ceza alanı içinde düşürülmesine rağmen penaltımız verilmedi. Kütahyaspor karşısında sadece golümüz eksikti.''

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Hakkı Yeloğlu da Kütahyaspor deplasmanından üç puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Yeloğlu, ''Buna rağmen oyuncularımız görevlerini yaptılar. Şu anda takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. 4 maçımız kaldı. İkisi içeri de ikisi dışarıda. Bu dört maçımızı da kazanmak istiyoruz. Tabii bundan sonra da ilk üç takım arasına girebilmek için üzerimizdeki takımların puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. Daha da olmazsa play off'ta mücadele edip bir üst lige çıkacağız'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder