15 Mart 2008 Cumartesi

"Hedefimiz bir üst lig"

Nazilli Belediyespor'un İkinci Başkanı Hilmi Volaka, ''Takımımız artık 2002 ruhunu yakaladı. Hedefimiz bir üst lig'' dedi.

Deplasmanda Aliağa Belediyespor'u 2-0 yenerek son haftalardaki çıkışını sürdüren Nazilli Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada zorlu Aliağa Belediyespor deplasmanında karşılaşmanın başında ve sonunda attıkları birbirinden güzel iki golle altın değerinde üç puan alarak, puan cetvelinin beşinci sırasına yerleşmekten çok mutlu olduklarını söyledi. Takımın çok iyi bir hava yakaladığını belirten Volak, ''Takımımız 2002 ruhunu yakaladı. Hedef bir üst lig. Taraftarımız eskiyen bayraklarını çıkarsın. Bu ilçe 3. Lig'e yakışmıyor. Böyle bir hava yakalamışken, bu fırsatı kaçırmayalım. Kütahyaspor maçına büyük bir ciddiyetle hazırlanmalıyız. Futbolcularımız sahada, taraftarımız tribünde yüreğini ortaya koysun. Teknik heyetimize bize bu güzel günleri yaşattığı için teşekkür ediyoruz. ''

Volaka, Nazilli Belediyespor için talihsizlikler ve şanssızlıkların geride kaldığını bundan sonra tek dikkat edecekleri olayın, futbolcuların havaya girmeden şımarmadan aynı ciddiyetle maçlara hazırlanması olduğunu kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder