1 Aralık 2008 Pazartesi

Nazilli Belediyespor Doludizgin!!!

Aydın derbisinde rakibini yıktı zirve yarışına ortak oldu
İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin tek golünü 70. dakikada Fatih kaydetti.
Aydın derbisinde Nazilli Belediyespor, sahasında Aydınspor'u 1-0 yenerek puan sıralamasında rakibinin bir basamak üstüne çıktı ve zirve için umutlandı.
23. dakikada ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Fırat'ın ortasında top kaleciyi geçti. Ancak Serdar topa yektişemeyince ev sahibi ekip mutlak golden oldu. Dakika 26'da Erdinç'in 25 metreden sert şutunu Aydınspor kalecisi Gökhan iki hamlede kontrol etti. 43'te Nazillisporlu Nizamettin'in sağdan ortasında Ahmet kötü bir vuruşla topu auta attı. İlk yarı golsüz sona erdi. 51. dakikada Ahmet'in sağdan ortasına Serdar kafayı vurdu, kalecinin dokunduğu top üst direğe çarpıp auta çıktı. 70'te Fırat'ın sağdan kullandığı kornerde gerilerden koşarak gelen Fatih şık bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Dakika 76'da Hakan Karakayalı'nın sert şutunu kaleci Mutlu direğin dibinden çeldi. 86'da Fırat'ın ortasında genç Fatih gelişine vurdu ve top kalecinin kucağında kaldı. Maç 1-0 sona erdi. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER
Hakemin gözüne sinek kaçtı
Nazilli Belediyespor-Aydın maçının ikinci yarısında ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 65. dakikasında yan hakem Emre Güzeldere'nin gözüne sinek kaçınca oyun durdu. Nazilli Belediyespor Masörü Osman Özcan'ın, 5 dakikalık çabası sonucu sinek çıktı ve oyuna devam edildi.
Ev sahibi ekipte sakat olan Baha takımda yerini alamazken, Aydınspor'da ise hafta içinde kadro dışı bırakılan İbrahim maçı tribünden takip etti. Mücadeleye ilgi son derece fazlaydı. Stada giremeyen taraftarlar karşılaşmayı evlerin çatılarından takip etti. 6000'e yakın taraftar maçı izlerken, Aydın'dan ise 200'e yakın taraftar takımlarına destek verdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder