26 Aralık 2008 Cuma

Nazilli yemin etti!

İZMİRSPOR İLE FİNAL GİBİ BİR MAÇA ÇIKACAK SİYAH İNCİLER HEDEFİ VURACAK.
Son haftalardaki performansı ile Play-Off yarışına ortak olan siyah-beyazlı ekip, Şimşek önüne zafer parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor. Teknik patron Çakır, "Ka-za-na-ca-ğız" diyor.
Nazilli Belediyespor, pazar günü sahasında konuk edeceği İzmirspor maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Final niteliği taşıyan Bandırmaspor maçını kazandıklarını hatırlatan Teknik Direktör Zeki Çakır, "Zorda olsa bir umudumuz var. Ama ilk önce bizim lider İzmirspor'u yenmemiz gerekiyor. Zor bir mücadele bizleri bekliyor. Takımda mükemmel bir hava yakaladık. Bunu sürdürmek en büyük hedefimiz" dedi. Grupta bu sezon çok çetin maçlar oynandığını, her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu belirten Başkan Ziya Aksüt, şöyle konuştu:
KLASMAN'I DÜŞÜNÜYORUZ "Tabii ki hedefimiz galibiyet. 3 puanla yatıp, 3 puanla kalkıyoruz. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz ve lider İzmirspor'u devireceğiz. Bu maç sadece Play-Off için değil, Klasman Grubu açısından da önemli. Alacağımız 3 puanla Klasman'a da avantajlı başlama şansımız doğacak." Öte yandan İkinci Başkan Hilmi Volaka, Bandırmaspor ile oynanan final maçının ardından takımı final gibi ikinci bir maçın daha beklediğini vurguladı. Volaka, "Sahamızda İzmirspor'u yenmeliyiz" dedi. Siyah-beyazlı ekipte, Mehmet Ersavaş sakat, Hüseyin ise kart cezalısı. Yeni Asır - BURAK HAKERLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder