31 Aralık 2008 Çarşamba

Nazilli hedefi vurdu.

Final havasında karşılaştığı İzmirspor'u son dakika golüyle yenerek Klasman'a lider başlama fırsatını yakalayan Siyah İnciler çok mutlu

Nazilli Belediyespor'un Kulüp 2. Başkanı Hilmi Volaka, Play-Off şansını kıl payı kaçırdıkları için üzgün olduğunu, ancak Klasman Grubu'na lider başlayacakları için de büyük sevinç yaşadıklarını söyledi. Volaka, "Biz hedefimizden sapmadık. Klasman liginde de başarılı olup, bir üst lige yükseleceğiz" derken, sözlerine şöyle devam etti: "Şubat sonunda Klasman Grubu'ndaki karşılaşmalara lider olarak başlayacağız. Takım olarak verdiğimiz sözlerimizden, hedeflerimizden kesinlikle sapmadık. Klasman liginde de başarılı olup, bir üst lige yükseleceğiz. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Şu anda oyuncularımıza 15 gün izin verdik. Oyuncularımızın tümünü İzmirspor maçını kazandıkları için kutluyoruz."
Yeni Asır  - ERDOĞAN EKER

Topbaşı 14 Ocak'ta
Nazilli Belediyespor'da, yönetim teknik heyetten geniş bir rapor isterken, takımdan gidecek ve kalacak oyuncuların yeni yılda belli olacağı öğrenildi. Teknik direktörümüzün talebi halinde uygun görülen mevkilere takviye yapabileceklerini belirten Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, "Bizi 2. Lig'e taşıyacak futbolcuları alacağız. Takım 14 Ocak 2009 tarihine kadar izinli. 14 Ocak'ta topbaşı yapacağız. Klasman Grubu hazırlıklarına başlayacağız" dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder