13 Nisan 2009 Pazartesi

Nazillispor son dakikada zafere koştu!

Siyah İnciler, ateş hattındaki Torbalıspor'u 88'de Ahmet'in attığı golle yendi, haftalar sonra kazandı 1-0

STAT: Nazilli
HAKEMLER: Hüseyin Altıntaş ***, Ümit Ramazan Konanç ***, Levent Görün ***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Mutlu *** - Mehmet ***, Osman ***, İbrahim ** - Fahri ** (67 Kenan **), Nizamettin **, Ahmet ***, Polat **, Serdar ** (64 Özkay **) - Baha ***, Yüksel ** (80 Kadir *)
TORBALISPOR: Caner ** - Mehmet ***, Arda **, Ufuk *** - Koray **, Erkan **, Cengiz ** (64 Hasan ***), Hüsnü ***, Mümin ** - Mustafa * (75 Sadullah *), Salih ** (54 Emin **)
GOL: Dk.88 Ahmet
KIRMIZI KARTLAR: Dk.90+5 Yüksel, Mutlu (Nazilli), Koray (Torbalıspor)

Nazilli Belediyespor, son sıradaki Torbalıspor'u yenerek zirve yolunda haftalar sonra 3 puan sevinci yaşadı: 1-0. 4. dakikada Serdar müsait durumda sert vurdu, top az farkla auta gitti. 12'de Salih topu Mümin'e verdi. Bu futbolcu kaleci Mutlu ile karşı karşıya topu auta attı. 42'de Ahmet'in sağdan ceza alanı içine sert ortaya Serdar ve Baha dokunamadı. 43'te Salih, kaleci Mutlu ile karşı karşıya sert vurdu, meşin yuvarlak direkte patladı. 48'de Osman'ın soldan ortasına Serdar dokunamadı. 59'da Mümin, ceza yayı önünden kaleye sert vurdu, top az farkla auta gitti. 88'de duvar pasları ile ceza alanına giren Ahmet takımının galibiyet golünü attı, Siyah İnciler çok önemli bir galibiyete imza attı: 1-0.

Maçın son dakikalarında top toplayıcı çocukların topu oyuna geç göndermeleri üzerine Torbalıspor’lu oyuncular top toplayıcı çocukların üzerine yürüdüler. Nazilli Belediyespor’lu futbolcularda Torbalıspor’lu oyuncuların üzerine yürüyünce saha bir anda karıştı. Maçın hakemi bu olayların üzerine Nazillispor’lu oyundan çıkan Yüksel ve Kaleci Mutlu ile Torbalıspor’lu Koray’a kırmızı kart gösterdi. Karşılaşmada Nazilli Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder