17 Nisan 2009 Cuma

NAZİLLİSPOR'DA İKİ FUTBOLCU İHRAÇ

Nazilli Belediyespor yönetimi Torbalı maçı sonrası çıkan olaylardan sonra 2 futbolcusuna ihraç kararı aldı.
Geçtiğimiz Pazar günü sahasında oynadığı Torbalıspor maçı sonrası çıkan olaylarda kırmızı kart gören kaleci mutlu ile takımda disiplinsiz davranışlar gösterdiği gerekçesi ile süresiz kadro dışı bırakılan Fırat’ın takımdan ihraç edileceği öğrenildi.
Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta sonu oynanan Torbalıspor karşılaşmasının ardından Nazillispor’un eski kaleci çalıştırıcısı Yalçın ile kavga ederek maçın bitmesine rağmen kırmızı kart gören Nazillipor kalecisi Mutlu ve daha önce disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklanan Fırat için toplanan Nazillispor Yönetim Kurulu iki futbolcunun takımdan ihraç edilmesini kararlaştırdığı öğrenildi. Menemenspor maçında Nazillispor kalesini kart cezası biten Kemal yada Kurtuluş’un koruması bekleniyor. 2 hafta önce maç öncesi ısınırken kale direğine çarparak burnunu kıran Kurtuluş’un sakatlığının geçtiği, kaleye geçebileceği de edinilen bilgiler arasında.
Bu arada Nazilli Belediyespor yönetim kurulu Torbalıspor maçı galibiyeti nedeniyle futbolculara 600 TL galibiyet primi dağıttılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder