12 Nisan 2009 Pazar

Ohh dedirten maç!

Güzel bir havada oynanan karşılaşmada Alem Gençlik kapalı tribünde takımımızı destekliyor.
Nazilli sahaya Mutlu, Mehmet E., Osman, İbrahim, Fahri, Nizamettin, Ahmet, Polat, Serdar, Baha ve Yüksel 11'i ile çıktı.Torbalıspor; Caner, Mehmet, Arda, Ufuk, Koray, Erkan, Cengiz, Hüsnü, Mümin, Mustafa ve Salih 11'i ile sahaya çıktı.
Maçın ilk 2 dakikasında Torbalıspor Nazilli kalesine süpriz ataklarla geldi.6. dakikada Nazillispor kalecisi Mutlu, Mümin'in ayaklarına atlayarak %100 gol olacak pozisyonu kurtardı.15. dakikada ceza yayı üzerinden kazanılan faul atışında Ahmet'in plasesini rakip kaleci Caner, 90 tabir edilen yerden kornere çeldi.44. dakikada Torbalıspor'dan Salih, Nazillispor kalesiyle karşı karşıya kaldı, plase yaptı, top direkten geri döndü ve Mehmet E. topu uzaklaştırdı.
Uzatma dakikalarında Ahmet ile bulduğumuz gol ile maçı 1-0 kazandık.
2. sıraya yükseldik. Lider Menemen ile fark 2'ye düştü. Haftaya lider ile deplasmanda oynayacağız.

Kaynak : nazillibelediyespor.org
Zor da olsa yendik staddakiler ölüp ölüp dirildi belki ama biz de burada (560 km uzakta) ölüp ölüp dirildik. Tam umudu kestiğimiz anda gol geldi. Bu maç dönüm noktası olsun mağlubiyet ve beraberliklere bir son verelim kalan maçlarımızı kazanıp çıkalım artık bu ligden. Haydi inanın Nazillispor'lular inanmak başarmanın yarısıdır. Yükselme grubundaki takımların çoğundan iyiyiz. Göztepe ile 2 kez berabera kaldık yani Göztepe bizi yenemedi ama şu anda yükselme grubunda iyi bir yerde. İzmirspor'un yerine bizim yükselme grubuna kalmamız gerekirdi. Ama şanssızlıklar bir türlü yakamızı bırakmadı. Artık şanssızlığımızı kırdık. Play offtan çıkan takım biz olmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder