17 Mayıs 2009 Pazar

3 ncü Lig Alev Alev

Son iki haftaya girilirken, bugün ligin zirvesinde ve dibinde kritik maçlar oynanacak.

Lider Balıkesir, son sıradaki M.Kemalpaşa ile takipçisi Nazilli Belediye ise Bandırmaspor ile oynuyor. Alt sıralara yaklaşan Menemen Belediye, Ispartaspor deplasmanında terliyor. Aydınspor, evinde Torbalıspor'u ağırlıyor

3. Lig 2. Klasman Grubu'nda son iki haftaya girilirken, ligin zirvesinde ve dibini yakından ilgilendiren kritik maçlar oynanacak. 44 puanla en yakın takipçisi Nazilli Belediye'nin 2 puan önünde yer alan lider Balıkesirspor, ligde kalması mucizelere bağlı olan Bursa ekibi Mustafakemalpaşa'yı konuk edecek. Saat 15.30'daki bu zorlu mücadeleyi Hacı Mehmet Şimşek yönetecek. Lig ikincisi 42 puanlı Nazilli Belediyespor, sahasında kümede kalma mücadelesi veren Bandırmaspor ile oynuyor. 15.30'daki maçın hakemi Volkan Bayarslan.

6 HAFTADIR KAZANAMIYOR
6 haftadır 3 puana hasret Menemen Belediyespor, Ispartaspor'a konuk oluyor. Deplasmanda sadece 1 kez kazanabilen sarı-lacivertlilerin bu zorlu maçında Mehmet Kaftancı düdük çalacak. Kümede kalması kendisinin alacağı 2 galibiyetin yanı sıra rakiplerinin de puan kaybetmesine bağlı olan Aydınspor, sahasında son haftaların flaş ekibi Torbalıspor'la karşılaşıyor. Kentte bu maç öncesi seferberlik ilan edilirken, Kuşadası'nda kampta olan siyah-beyazlıların 15.30'daki mücadelesinde hakem Adnan Güngördü görev yapacak.  

Aydınspor'un işi çok zor adeta mucizelere kaldı.  Bu günkü ve önümüzdeki hafta oynanacak maçları  mutlaka kazanıp diğer rakiplerinin puan kaybetmelerini bekleyecekler.
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder