28 Mayıs 2009 Perşembe

"Kümede kalmamız da başarıdır"

Nazilli Belediyespor'da, teknik direktör Adnan Özbağcı, hedeflerinin play-off oynamak olduğunu, ancak şartlar değerlendirildiğinde, kümede kalmalarının da başarı olarak görülebileceğini bildirdi.

Özbağcı, düzenlediği basın toplantısında, ekibiyle birlikte 10 maçta görev aldığını, bu seride 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak son haftaya kadar play-off bileti alabilmek için mücadele ettiklerini söyledi.

Göreve geldiğinde kulüpte sıkıntılı bir ortam yaşandığını ifade eden Özbağcı, ''Takımda 5 oyunucu kadro dışı bırakılmıştı. 4. kaleci Kurtuluş ile yolumuza devam ettik. Teknik anlamda hazır olmayan oyuncular vardı. Bir takımı ayağa kaldırmak kolay değildir. Ama ben ve ekibim tüm imkanlarımızı seferber ederek, Nazilli Belediyespor'un zirvede kalmasını başardık'' dedi.

Adnan Özbağcı, başarılı bir grafik çizdiklerini düşündüğünü belirterek, ''Balıkesirspor ve Bandırmaspor karşılaşmalarını kazanabilseydik, bugün play-off oynayacak takım biz olacaktık. Bizim hedefimiz kesinlikle play-off oynamaktı. Ancak bulunduğumuz şartları da değerlendirdiğimizde kümede kalmamız da başarıdır'' diye konuştu.

ajanspor.com

Hocam biz 2 nci lige direkt olarak çıkmak istiyorduk olmadı. Play off'tan da gitsek veya en azından elemelere katılsak başarılıyız diyebilirdik. Takım çok istikrarsız maçlar yaptı. Bu durumda kümede kalmak başarı sayılabilir belki ama Nazilli Belediyespor her zaman başarıyı isteyen bir takım olmalı ve Küme düşmemeye hiçbir zaman oynamamalı. Yalnız önümüzdeki sezon daha zorlu geçebilir. Federasyonun takım azaltma politikası devam ederse 12 takımlı her gruptan 2'şer takım düşüyor 5 veya 6 takım çıkıyor. Bu da her takımın % 20'ye yakın bir oranda düşme ihtimali olduğunu gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder