30 Mayıs 2009 Cumartesi

Bal-Kes başaramadı!

Kırmızı-beyazlılar Pursaklarspor'a son dakikalarda yediği golle elendi, 2. Lig'in kapısından döndü 1 - 2

STAT: 12 Haziran
HAKEMLER: Hüseyin Sabancı **, Gökmen Olgaç **, Fahri Aksoy **
PURSAKLAR: Sezai **, İhsan ***, Tolga **, Semih **, Mehmet **, Bekir ***, Yasin ** (53 Durmuş **), Cem **, İsmail ***, Mehmet Atik ** (Dk.77 Yaşar **), Melih **
BALIKESİRSPOR: Sertan **, Yunus **, Emre ***, Hüseyin **, Murat **, Tuncay ** (Dk.56 Turgut **), Emrah ***, Erdal **, Zülküf ** (Dk.67 Yusuf **), Hakan ** (Dk.87 Sinan ?), Ali **.
GOLLER: Dk.2 ve 86 Cem (Pursaklar), 31 Zülküf (Balıkesir)
SARI KARTLAR: Bekir (Pursaklar), Hakan (Balıkesir)

Amasya'da oynanan TFF 3. Lig play-off karşılaşmasında Balıkesirspor, Pursaklarspor'a 2-1 yenilerek 2. Lig ümitlerine veda etti. Amasya 12 Haziran Stadı'ndaki karşılaşmaya Pursaklarspor hızlı başladı. Maçın henüz 2. dakikasında Cem Pursaklarspor'u 1-0 öne geçirdi. 31. dakikada Balıkesirspor Zülkif'in attığı golle beraberliği yakalayınca ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda daha üstün oynayan Pursaklarspor'da Cem, 86. dakikada hem kendisinin hem de takımın ikinci golünü atarak durumu 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Pursaklarspor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Pursaklarspor, yarın İnegölspor karşısında TFF 2. Lig'e yükselmek için mücadele verecek.

Futbolcular yıkıldı
Balıkesirspor'un 2. Lig yolundaki bu önemli sınavında taraftar desteği yok denecek kadar azdı. Tribünlerde 20 kadar kırmızı-beyazlı taraftar takımlarına destek verdi.
Balıkesirsporlu futbolcular maç bitimine dört dakika kala yedikleri golle elenince büyük üzüntü yaşadılar. Bitiş düdüğü ile sahaya yığılıp kalan kırmızı-beyazlı futbolcuları Pursaksporlu meslektaşları teselli ederken, Ankara temsilcisi galibiyeti davul-zurna eşliğinde kutladı.

2 nci klasman grubundan sadece 1 takımın 2 nci lige çıkması Ege futbolu açısından çok kötü oldu. Balıkesirspor geçen sene olduğu gibi bu sene de play off şansını kaçırdı. Balıkesirspor rakibimizdi ancak 2 nci lige çıkmasını bütün içtenliğimizle istemiştik ama olmadı. Ankara'nın çok miktarda takımı var İnşallah İnegölspor 2 nci lige çıkmayı başarır.
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder