21 Şubat 2010 Pazar

Nazilli Belediyespor 2-1 Muğlaspor

Nazilli Belediyespor Muğlaspor'u 2-1 mağlup etti.
STAD: Nazilli Şehir Stadyumu
HAKEMLER: Yiğit PEŞİN, Barış BAKIRCIOĞLU, Ali Can AKERCAN
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Serdar, Cüneyt, Turhan Burak (Dk. 36 Hüseyin), İbrahim, Mahmut, Göhkan, Fatih, Kenan,
Okan, Muzaffer, Erdinç
MUĞLASPOR: Onur, Muhammet, Erhan, Halil, Levent, Onur Bilgen, Ertuğrul, Altan, Serhat, Ahmet, Ata.
GOL: Dk. 33 Serhat (Muğlaspor), 82 ...........(N.Belediyespor), 86 Okan (N.Belediyespor)










Nazilli Belediyespor bugün kendi sahasında Muğlaspor ile karşılaştı. Ev Sahibi Nazilli Belediyespor karşılaşmanın 80. dakikasına kadar 1-0 yenik durumda götürdüğü karşılaşmadan son 10 dakikada bulduğu golle 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibi karşısında tutuk bir oyun sergileyen Nazilli Beledispor maçın 33. dakikasında Serhat´ın attığı gole engel olamayarak 1-0 yenik duruma düştü. Bu dakikadan sonrada rakibi karşısında etkisiz futbolunu sürdüren Nazilli Belediyespor ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. Hakemin ilk yarıyı biteren düdüğü çalmasının ardından soyanma odasına giden Nazilli Belediyesporlu futbolcuları taraftarlar protesto ettiler.
ROLLER DEĞİŞTİ
İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Nazilli Belediyespor ikinci yarıya daha atak bir futbol sergilemeye başladı. İkinci yarıda sahada tam bir puan savaşı yaşandı. Ligde alt sıralarda bulunan her iki takımda bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyordu. Maçın 80. dakikasına kadar rakip kalede gol arayan Nazilli Belediyespor aradığı golü 82. dakikada buldu ve 1-1´lik beraberliğe getirdi. Siyah Beyazlılar bulduğu beraberlik golünün ardından galibiyeti getirecek golü aramaya başladı. Bu golden 4 dakika sonra maçın 86. dakikasında ev sahibi Nazilli Belediyespor durumu 2-1´ye getiren golü buldu. Bu dakikadan sonra karşılaşmada başka gol olmayınca bu önemli karşılaşmayı ev sahibi Nazilli Belediyespor 2-1 kazanmayı başardı.
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Nazilli Belediyesporlu futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve taraftarlar büyük bir sevinç yaşadılar. Grupta oynanan diğer karşılaşmada ligin alt sıralarında yer alan Tekirova Belediyespor deplasmanda Ispartaspor´u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Nazilli Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda Tekirova Belediyespor ile karşılaşacak.

Kaynak : nazilligündem gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder