6 Şubat 2010 Cumartesi

Yüzügüler; “3 ncü Ligde Şov Yapacağız”


Nazilli Belediyespor, transfer sezonunun son gününde Giresunspor’dan forvet oyuncusu Korhan Özen(29) ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalarken, Kayseri Erciyesspor’dan alınan sol bek oyuncusu Turhan Burak İnkaya(24) ile ise 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer sezonunun son gününde imza attırdıklarını ve Yaptıkları transferlerin Bank Asya Liginden olduğuna dikkat çeken ve yapılan transferlerle 3.Lig’de Nazilli Belediyespor’un şov yapacağını söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; “Nazilli Belediyespor olarak eksik görülen tüm mevkilere istenilen ve ligin en iyi futbolcularını aldık. Aldığımız Korhan ve Burak kendilerini kanıtlamış ve kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapacak futbolcular olduğuna inanıyorum. Ayrıca yeni hocamızın da takıma taze kan olacağına inanıyoruz. Yeni transferlerimiz ve hocamızla takımın şansızlığını yeneceğine inanıyorum. Evimizde oynayacağımız Ispartaspor maçını kazanarak seri galibiyet alacağımıza inanıyorum. Taraftarımızın da desteği ile Nazilli Belediyespor artık farklı olduğunu hissettirecektir” dedi.

Esat Ergüler Tesislerinde, Ispartaspor karşılaşması için yapılan taktik idmanın ardından çift kale maç yapıldı. Golcü Göksel’li yeşil formalı takım 4-3 Korhan’lı turuncu takıma yenilirken, yeni hoca M.Gürkan Zora’nın forvet konusunda şimdiden karar vermeye çalıştığı görüldü. Ayrıca teknik adam Zora, Kulüp yöneticilerini antrenman sırasında sahaya sokmadığı gözlendi.


Konuyla ilgili bilgi veren Zora; “Futbolcuların antrenman sırasında kafası hiçbir şeye takılmamalıdır. Futbolcuların dikkatini dağıtmamaları amacıyla sahaya futbolcu ve masör haricinde kimseyi almıyorum” dedi.


Kaynak : nazillihaber.org


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder