2 Şubat 2010 Salı

Şimdi Toparlanma Zamanı!

Nazillispor’da devam eden düşüş bir türlü durdurulamıyor. Önce kan değişikliği denildi teknik direktör değişikliğine gidildi. Günlerce enine boyuna NAZİLLİSPOR’a uygun teknik direktör arandı.

Yöneticiler kılı kırk yarıyoruz dediler 15 teknik direktör adayını önce 7ye indirdiler sonra Teknik direktör sayısını ikiye üçe indirdik dedikleri anda havadan kasnak yağar gibi ısmarlama bir teknik direktör Nazilli Sporun başına geçiverdi. Keşke gönderilen değilde bugün istenilen teknik direktör takımın başına getirilseydi.Yapılan değişiklikle aranan kan bulunamadı ve uyuşmadı bu sadece Nazillispor'da yaşanan bir olayda değildi. Türk sporunun en büyük sorunuydu


Nazilispor yönetim kurulu amatör bir ruhla takıma hizmet etme yolunda ellerinden geleni yapıyor. Hepside kendi alanlarında pırıl pırıl Başarılı olmuş insanlar ama profesyonel futbol profesyonel yönetici ve zihniyet istiyor.

Eğer zamanında sorunlara neşter vuramazsanız gideceğiniz yer bellidir. Bu da Aydınspor’un, Kuşadası sporun, Muğlasporun gittiği ve düştüğü yerden farklı bir yer olmaz. Ne yapmalıyız? Ligde kala kala 14 lig maçımız kaldı. Bu 14 haftayı çok iyi yönetemezsek: Nazillisporu küme düşer diyenler Nazillispor sevgisi olmayanlardır. Küme düşmeyi nasıl ağzınıza yakıştırıyorsunuz diyenler bu işin altında kalırlar, ezilirler.


İyi bir insan olan ama takımın başında kaldığı süre içersinde NazilliSporu değişik bir hüviyete büründüremeyen, gücüne güç katamayan aktivite ve başarı çizgisi yakalayamayan sayın teknik direktörümüz Ahmet Kılıç’la gönül kırgınlığı yaşanmadan karşılıklı el sıkışarak yollar hemen ayrılmalıdır. Nazillispor’un kaybedecek bir haftası bile kalmamıştır.

Acilen oğlu Serdar’ı kaleye teslim ettiğimiz teknik direktör Ercan Ertemçöz hemen takımın başına getirilmelidir. Zaten Serdarın transferi ilk planda akıllarda bunu çağrıştırmaktadır. Son Menemen Spor maçında savunmanın sağ kanat oyuncusu U18 Türk milli takımına çağırılan Nazillinin yerli çocuğu MEHMET ERSAVAŞ bu takımda forma giyemiyorsa ben bu işlerde bir tersliğin ve yanlışlığın olduğuna inanırım.Sadece MEHMET ERSAVAŞI örnek gösterip başka isimler verip üzerinde tartışma yaratmak istemiyorum.

SAYIN BAŞKANLAR EL KOYUN.
Nazillispor fahri başkanı olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Nazilispor kulüp başkanı Engin Topçu bu köşemden seslenerek soruna neşter atmasını istiyorum.Ancak böyle bir teknik direktör operasyonu ile Nazillispor yeni bir ruh yeni bir heyecan yakalayabilir. Yoksa oynaya oynaya, oynaya, zıplaya zıplaya amatör kümeye gidişimizi kimse durduramaz.

Kaynak : nazillihaber.org

Haberin orjinal başlığı "Hoplaya zıplaya amatör kümeye" Bu haberin başlığına bu başlığı koymaya vicdanım elvermedi. 26 yıllık bu fidanın amatör kümeye gitmeyeceğini umuyorum.
Bu sitede 2006 yılından bu yana 5 kuruş menfaat gözetmeden hiçbir reklam yayınlamadan bugünlere geldim. Her ne kadar yönetimden bir teşekkür bile almasam da memleketimi sevdiğim için bu siteyi yürütüyorum. Hiçbir zaman yönetimin aleyhine propaganda yapmadım. Her zaman savunduğum. Kaliteli 4-5 oyuncu almak, takımı toptan değiştirmekten çok daha iyidir. En kısa zamanda bu sıkıntılı dönemi geride bırakacağımızı umuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder