15 Mayıs 2011 Pazar

İnandılar ve başardılar Tebrikler Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor Şampiyonluğu kaçırdı ama Play off mücadelesinde bende varım diyerek Sezonu Play off grup maçlarına kalarak tamamladılar.

Nazilli Belediyespor sezonun son maçında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demirspor’a gol olup yağdı.

Nazilli Belediyespor için oldukça kritik bir maç olan Ankara Demirspor maçına Nazilli Belediyespor tam kadro çıktı.

Geçtiğimiz hafta Hatay maçında sarı kart görerek Cezalı duruma düşen Bora Ankarademirspor maçında yerini alamadı.

Sahaya Kontrollü ve baskılı başlayan Nazilli Belediyespor rakip kalede etkili oldu. Nazilli Belediyespor’un gelişen atağında Fatih Üge’nin sağ kanattan ortasına silme geçti ancak Arka kısımda topu uzaklaştırmak isteyen ankarademirspor bir anda topu kendi kalesinde görünce 1-0 oldu.

Bu golün hemen sonrasında Bu kez sahneye Fatih Özer çıktı fatih Özer Akıl dolu çalım ve paslarıyla Rakip kalede sıkıntı yaratırken Kaleyi sağdan gören Pozisyonda topu ağlara gönderdi. 2-0

Bu golden sonra daha da rahatlayan Nazili Belediyespor ilk yarının bitimine az bir süre kala Yine orta alanda Fatih Özer’in kazandığı topa kendisinin giderek Ankara Demirspor’un kalecisini avlaması ile 3-0 olunca ilk yarı 3-0 tamamlandı.

İkinci yarıda ise rakip alanda yine baskılı olan Nazili Belediyespor bu dakikadan sonra rakip kale’de etkili ataklar geliştirdi. Nazilli Belediyespor’un yıldızı Faih Üge Rakip kale’de etkili atakların sonucunda 4. gole imzasını attı.

Play off’u garantileyen Nazilli Belediyespor rakip kalede baskısını sürdürdü bu kez Sahanın adım atmadık yerini koymayan Muğdat sahneye çıktı ve 5. golu kaydetti.

Maçta ise son sözü Fatih Üge söyledi ve 6. golu atarak 3. ligin son maçında Ankara Demirspor’u 6-0 gibi net bir skorla yenerek Play off’a gitmeyi garantiledi.

Bu sonuçlardan sonra Nazilli Belediyespor’un ilk rakibi Lüleburgaz Oldu. 23 Mayıs ta oynanacak olan Play off maçlarında Nazilli Belediyespor 2. Lig vizesini almak istiyor

Play-off maçları 23 Mayıs'ta başlayacak

Spor Toto 2. Lig'e yükselecek son 3 takım 23-28 Mayıs tarihleri arasında oynanacak play-off maçları sonucunda belli olacak.

Play-off'ta 1.Grubun ikincisi Bursa Nilüferspor ile aynı grubun beşincisi Ünyespor ile, bu grubun üçüncüsü Nazilli Belediyespor, grup dördüncüsü Lüleburgazspor ile, 2.Grup ikincisi Afyonkarahisarspor ile 2.Grubu beşinci sırada tamamlayan Altınordu, bu grubun üçüncüsü Gümüşhanespor ile grup dördüncüsü Darıca Gençlerbirliği ile, ve 3.Grup ikincisi Beylerbeyi ile aynı grup beşincisi Denizli Belediyespor, bu grubun üçüncüsü Sancaktepe Belediyespor grup dördüncüsü Diyarbakır B.Ş. Diskispor ile tek maçlık eleminasyon sisteminde karşılaşacak.

İşte İlk Maçlar

Bursa Nilüferspor- Ünyespor

Nazilli Belediyespor-Lüleburgazspor

Afyonkarahisarspor-Altınordu

Gümüşhanespor-Darıca Gençlerbirliği

Beylerbeyi- Denizli Belediyespor

Sancaktepe Belediyespor- Diyarbakır B.Ş. Diskispor

Bu maçları kazanan takımlar yine tek maç üzerinden eşleşecek ve bu maçı kazanarak finale yükselen 3 takım Spor Toto 2.Lig'e yükselecek. Böylece toplam 6 takım, 2011-2012 sezonu için Spor Toto 2. Lig'e yükselmiş olacak.

9 takım küme düştü

Gruplarında son 3 sırayı alan Kırşehirspor, 72 Batmanspor, Malatyaspor, Beykozspor 1908 A.Ş., Ispartaspor, Erzurumspor, Torbalıspor, Yalovaspor ve Zeytinburnuspor profesyonel liglere veda etti.

BAL'dan 12 takım yükseldi

2010-2011 sezonunda 143 takımın katılımı ile başlayan Bölgesel Amatör Lig'de; Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Erganispor, Beşikdüzüspor, Çarşambaspor, Elazığ Belediyespor, Manavgat Evrensekispor, Kilimli Belediyespor, Aydınspor 1923, Yeni Sandıklı Belediyespor, Maltepespor, Ümraniyespor ve Küçükçekmecespor gruplarını lider olarak bitirerek yeni sezonda Spor Toto 3.Lig'de oynamaya hak kazandı.

Kaynak : nazilli turkuaz gazetesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder