7 Mayıs 2011 Cumartesi

Nazilli Belediyespor’un Gol Makineleri!

Nazilli Belediyespor’un golcü genç futbolcuları Fatih Özer, Muğdat, Gökhan ve Fatih Üge takımlarının galibiyetlerinde başrol oynuyorlar.

Fatih Üge oynadığı 17 maçta 5, Fatih Özer 26 maçta 9, Muğdat Çelik 13 maçta 5 ve Gökhan Aydıngül ise 11 maçta 1 gol attı. Takımın gol makineleri arasındaki dostluk da takım içerisinde örnek teşkil ediyor. Golcü Özer “Bir takımda dostluk, uyum ve disiplin önemlidir. Bu da bizde var. Başarı kendiliğinden gelecek” dedi.

Nazilli Belediyespor’un bu yıl öne çıkan futbolcuları ofansif orta saha ve forvet oyuncuları antrenmanda ve sahada uyumları ile dikkat çekiyor. Asistlerinin yanı sıra oynadığı 26 maçta 9 gol atan Fatih Özer ile 5 gol atan Fatih Üge, antrenmanlarda sürekli şut çalışması yapıyor. Fatih Özer, orta sahadan Fatih Üge’ye yaptığı uzun ortaları ve ara paslarıyla göz dolduruyor. İki futbolcunun antrenman ve maçlarda ki uyumu yönetimi ve teknik heyeti sevindiriyor.

Genç yetenek Özer, “İyi bir takımız. Adaşım Fatih Üge ile de uyum içerisinde oynuyoruz. Muğdat ve Gökhan’da eksiklerimizi gideriyor. Gol hatlarında hocamız Mustafa Ceviz’in direktifleri ve tecrübesi bizim başarımızda en büyük etken. Kimin gol attığı değil, takımın gol atarak galip gelmesi önemli. Takımın başarısı için çalışıyoruz. Takımımız için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Kaynak : nazilliadalet.org


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder