14 Mayıs 2011 Cumartesi

Nazilli gözünü play-off'a dikti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kalarak liderlik şansını kaçıran Nazilli Belediyespor, son haftada play-off'a kalmak için mücadele edecek.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, galibiyet için gittikleri Hatayspor deplasmanında maçın başında yedikleri golün, oyun planlarını bozduğunu söyledi.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü ele geçirdiklerini ifade eden Ceviz, ''Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Golcülerimiz Muğdat, Mehmet, Fatih Üge, Fatih Özer ve Kenan ellerine geçirdikleri pozisyonları gole çeviremediler. 81. dakikada Hüseyin ile eşitliği sağlamamıza, rakibin 9 kişi kalmasına rağmen üstünlük golünü atamadık'' dedi.

Kulüp başkanı Engin Topçu da, bugüne kadar en kötü deplasman maçını yaşadıklarını belirterek, ''Karşılaşmanın bitiminin ardından Hatayspor taraftarları saha içerisine girerek oyuncularımıza, hakemlere saldırdı. Sahaya gelen takviye kuvvetlerin sayesinde canımızı zor kurtardık. Gecikme ile sahadan çıkabildik. Bunlar olmamalı, maçlar centilmence oynanmalı'' diye konuştu.

Topçu, son hafta Ankara Demirspor ile oynayacakları maçtan alacakları 3 puanla şampiyonluk şanslarını play-off'a taşımak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder