7 Mayıs 2011 Cumartesi

Olmak Yada Olmamak!

Artık Sadece 1 gün Kaldı. Yarın Hatay’da Ligin en önemli sınavına çıkacak olan Nazilli Belediyespor Galibiyete Şartlandı. Takımda Moraller yerinde son 3 gündür kendi evinde kapanan Nazilli Belediyespor Galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Nazilli Belediyespor Olmak yada Olmamak maçına çıkıyor. Ligin son 6 haftasında 14 Puan alan Nazilli Belediyespor Hatay deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Çarşamba gününden itibaren idmanları kapalı olarak sürdüren Nazilli Belediyespor’da Moraller süper, yoğun bir çalışma temposu içinde son hazırlıklarını tamamlayarak Hatay’a giden Nazilli Belediyespor Hatay Deplasmanından galip gelerek Şampiyonluğu yakalamak istiyor.

Lider Tepecik ve Lüleburgaz’ında hayati iki maçı olduğunu bilen Nazilli Belediyespor’lu oyuncular ve Yönetim bu maçtan galip gelmek için konsantrasyonu üst düzeye çıkardı.

Kulüp Başkanı Engin topçu ve yönetim kurulu üyelerinin hemen hepsi hatay deplasmanına giderek Takımı yalnız bırakmadı. Başkan Topçu bu kadronun sadece bu sezon değil önümüzdeki sezonda çok iyi işler yapabileceğini Kaydetti. futbolcularına güvendlğini kaydeden Topçu Futbolcularına başarılar diledi.

Kaynak : nazilli turkuaz gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder