27 Mayıs 2013 Pazartesi

Elendik.

Nazilli Belediyespor: 0 - Bayrampaşa: 1 

Stat: Konya 

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Neşet Merdin, Ayhan Akgöz 

Nazilli Belediyespor: Kurtuluş, Mehmet (Dk. 67 Fatih), Aykut, Muğdat, Burhanettin (Dk. 107 Furkan), Bora, Hüseyin, Lider, Gökhan, Kemal, Yusuf (Dk. 114 İsmail) 

Bayrampaşa: Hamdi Tevfik, Barış, Hayrullah, Recep Soner (Dk. 114 İhsan), Tufan, İlker, Serkan (Dk. 99 Polat), Cenk, Ünal, Ziya, Recep Berk (Dk. 79 Abdullah) 

İddialı olduğumuz maçın 90 dakikası 0-0 bitti. Statü gereği 30 dakikalık uzatmalara gidildi. Ne yazık ki istediğimiz oyunu bir türlü sergileyemedik. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. 98 nci dakikada yediğimiz gole geçen dakikalarda cevap veremedik ve elendik.


Gol: Dk. 98 Tufan (Bayrampaşa) Sarı kart: Dk. 90+3 Gökhan (Nazilli Belediyespor), Dk. 109 Ziya (Bayrampaşa)

Bu arada Türkiye kupasında deplasmanda 3-0 yendiğimiz Turku Konyaspor Manisaspor'u 2-0 yenerek Süper Lige çıktı. Konyaspor'u tebrik ediyoruz. Buradan çıkaracağımız ders takımda istikrar olmalı. Bir maçı 5-0 veya 5-1 gibi farklı kazanırken diğer maç 3-0 yenilmemeli. Ve hiçbir takımı da küçümsememeli. Kesin finaldeyiz gibi demeçler de vermemeli. Takım kendisini baskı aldında görüyor ve istediği oyunu oynayamıyor. Neyse bize play off'tan değil. Direkt Şampiyon olarak 1 nci Lige çıkmak yakışır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder