17 Mayıs 2013 Cuma

PLAY-OFF maçları Konya’ya alındı

SPOR Toto 2.Lig’den PTT 1. Lig’e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off maçları Konya’da oynanacak.


SPOR Toto 2.Lig’den PTT 1. Lig’e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off maçları Konya’da oynanacak. İlk olarak Denizli olarak belirlenen Play-Off karşılaşmalarının yeri Futbol Federasyonu’nun verdiği kararla değiştirildi. Federasyonun Play-Off oynayacak takımlara Polatlı Buğsaş A.Ş.’nin yerine Nazilli Belediyespor’u dahil etmesiyle, diğer 7 takım maçların Denizli’den başka bir yere kaydırılmasını talep etmişti. Nazilli Belediyespor, 2.Lig’den PTT 1. Lig’e yükselme mücadelelerinde beyaz guruptan İnegölspor, Yeni Malatyaspor, Tokatspor ve Bayrampaşaspor’dan biriyle eşleşecek. Play-Off karşılaşmalarına kırmızı guruptan Hatayspor, Fethiyespor ve Tepecikspor A.Ş. katılacak.

TFF’DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE: “2012-2013 Futbol Sezonu’nda PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Spor Toto 2. Lig Play-Off maçları, 23-31 Mayıs tarihlerinde Konya'da oynanacak. Çift devreli lig müsabakaları sonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu; 2, 3, 4 ve 5. sırada tamamlayan İnegölspor, Yeni Malatyaspor, Tokatspor ve Bayrampaşa ile Kırmızı Grubu; 2, 3, 4 ve 5. sırada tamamlayan Hatayspor, Tepecikspor A.Ş., Fethiyespor ve Nazilli Belediyespor, Spor Toto 2. Lig Play-Off maçlarında mücadele edecek. Tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak Play-Off müsabakalarının ilk turunda (çeyrek final), aynı gruptan Play-Off'a yükselen takımlar, statü gereği birbirleri ile eşleşemeyecek. Play-Off kuraları 20 Mayıs Pazartesi günü çekilecek. Spor Toto 2. Lig Play-Off Çeyrek Final müsabakaları 23-24 Mayıs'ta, Yarı Final müsabakaları 27-28 Mayıs'ta ve Final müsabakası ise 31 Mayıs'ta oynanacak.

VOLAKA: HAYIRLI OLSUN

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, TFF'nin verdiği kararı gazetemize değerlendirdi. Kararı saygı ile karşıladıklarını söyleyen Volaka, "Maçlarımızı Denizli'de oynamayı isterdik. Böylece daha fazla Nazillili sporsever maçlarımızı takip ederdi. Şimdi Konya'ya gideceğiz. Elimizden gelen bütün gayreti gösterip Nazilli'ye 1. Lig takımı olarak döneceğiz" dedi. Hilmi Volaka, TFF'nin aldığı karara saygı duyduklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder