20 Mayıs 2013 Pazartesi

Hilmi Volaka: FİNAL ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK


SPOR Toto 2.Lig’den PTT 1. Lig’e yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-Off karşılaşmalarının kuraları Konya’da çekildi. Nazilli Belediyespor çeyrek finalde 23.05.2013 perşembe günü saat 20.45'te Bayrampaşaspor ile karşılaşacak.

VOLAKA: FİNAL ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, şanslı bir kura çaktiklerini söyledi. Play-Off mücadelesi verecek olan tüm takımların birbirine eşit kadroya sahip olduğunu belirten Volaka, "Hem çeyrek finalde, hem de yarı finalde şanslı bir kura çektik. Bayrampaşa'yı elediğimiz taktirde yarı finaldeki rakiplerimiz Tokatspor veya Hatayspor olacak. Final şansımız çok yüksek" dedi. Volaka, Nazilli Belediyespor kafilesinin yarın sabah (salı) Konya'ya hareket edeceğini söyledi.

NOTLAR: Nazilli'de en golcü Muğdat Çelik 24 gol ile ligin gol kralı.. Bayrampaşa'da en golcü futbolcu 10 gol atan Tufan Zahid Arslan.. Nazilli Belediyespor'da bu sezon 15 kişi gol atarken, Bayrampaşa'da ise 11 kişi gol atabildi. Beyaz Grubu 49 puanla 5. sırada bitiren Bayrampaşa, 32 maçta 14 galibiyet 7 beraberlik 11'de mağlubiyet alırken, 43 gol atıp kalesinde 36 gol gördü. Nazilli Belediyespor ise 53 puan topladı ve ligi 6. sırada bitirdi. Siyah-beyazlılar 32 maçta 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken, 54 gol atıp, kalesinde 34 gol gördü.


Haydi Hayırlısı, iddialı yorum ve haberlere fazla yer vermek istemiyorum ama bu saatten sonra iddialıyız. Ve PTT 1 nci Lige yükselecek kapasitede bir takımız inşallah bunu başarızız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder