14 Mayıs 2013 Salı

Nazilli'de play-off sevinci.

Nazilli Belediyespor'un, Polatlı Bugsaşspor'un Ankaraspor ile organik bağını çözememesi sonrasında play-off maçlarını oynamaya hak kazandığı bildirildi.

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka, ligin son maçında Çankırıspor'u yendiklerini, bu sonuçla 6. sırada bitirdikleri ligde play-off sevinci yaşayamadıklarını söyledi. Bu üzüntülerinin Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) gelen bir faksla sevince dönüştüğünü ifade eden Volaka, gelen yazıda ligi 3. sırada tamamlayan Polatlı Bugsaşspor'un Ankaraspor ile organik bağını çözememesi nedeniyle Polatlı Bugsaşspor'un yerine Nazilli Belediyespor'un play-off mücadelesi yapacağı bilgisinin yer aldığını ifade etti. 

Volaka, şöyle konuştu: 
"Pazar günü sahamızda oyuncularımız olağanüstü bir mücadele ile grubumuzun güçlü ekiplerinden Çankırıspor'u mağlup ederek ligi galibiyetle tamamlamamızı sağladı ancak Hatayspor'un sahasında Tepecikspor'u yenmesi ile aynı puana sahip olduğumuz Fethiyespor ikili averaj nedeniyle play-off mücadelesi yapmaya hak kazandı. 6. sırada tamamladığımız ligde normal şartlarda play-off oynayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşadık ancak TFF, kulübümüze bugün gönderdiği bir faksla bu üzüntümüzü sevince dönüştürdü. Polatlı Bugsaşspor'un Ankaraspor ile organik bağını çözememesinden dolayı play-off mücadelesine bizim takımımız katılacak. Denizli'de yapılacak play-off maçlarında başarılı olarak, sezon başında taraftarlarımıza verdiğimiz bir üst lig sözünü gerçekleştirmek istiyoruz. Camia olarak çok sevinçliyiz." 

Kaynak : ajansspor.com




Hayırlı olsun. Bize güzel bir sürpriz oldu. Naz Naz bu şansını iyi değerlendirecek ve inşaallah sonunda gülen taraf olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder