2 Ağustos 2013 Cuma

Nazilli Belediyespor'da 2 transfer!

Nazilli Belediyespor, Samet Bülbül ve Tufan Zahid Arslan'ı kadrosuna kattı.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Armağan Turhan, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen Beşiktaş'ın oyuncusu Samet Bülbül ve Bayrampaşa'da forma giyen Tufan Zahid Arslan'la 2'şer yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi. 

Her iki futbolcunun da hedeflerine ulaşmada Nazilli Belediyespor'a önemli katkı sağlayacağını belirten Turhan, amaçlarının hedefine koşan, futboluyla zevk veren takım kurmak olduğunu kaydetti. 

Turhan, kaleci Kurtuluş ve Muğdat'ın durumunun ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını ifade etti. 

Bayrampaşa formasıyla geçtimiz sezon 13 gol kaydeden 28 yaşındaki Tufan Zahid Arslan, Galatasaray, Beylerbeyi, Gaziantep BŞB, Çaykur Rizespor, Siirtspor, Darıca Gençlerbirliği, Batman Petrolspor ve Bayrampaşa takımlarının formasını giydi. Arslan, geçen sezon Nazilli Belediyespor ile Bayrampaşa arasındaki play-off karşılaşmasında, 97. dakikada Nazlli Belediyespor'a gol atmıştı. 

2010'da Beşiktaş'la profesyonel sözleşme imzalayan Samet Bülbül, Süper Lig'de Beşiktaş ve Bucaspor formalarını giydi, geçen sezon PTT 1. Lig'de takımlarından Şanlıurfaspor'da kiralık oynadı. 

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder