2 Ağustos 2013 Cuma

Nazilli en büyük taraftarını kaybetti!

Nazilli Belediyespor’un en yaşlı taraftarı Ali Hikmet Özakcan 84 yaşında hayatını kaybetti. Özakcan’ı son yolculuğuna taraftarlar ve yöneticiler birlikte uğurladı.
NAZİLLİ Belediyespor’un en yaşlı taraftarı Ali Hikmet Özakcan 84 yaşında hayatını kaybetti. Özakcan’ı son yolculuğuna taraftarlar ve yöneticiler birlikte uğurladı. 5 Mayıs tarihinde oynanan Ünyespor- Nazilli Belediyespor karşılaşmasının sonucunu öğrenmek için evinin yakınında bulunan kahvehaneye giderken dengesini kaybederek yere düşen ve kalça kemiğini kıran Ali Hikmet Özakcan, o tarihten bu yana Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

ALİ HİKMET DEDEMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Nazillispor’un kurulduğu tarihlerde yöneticilik de yapan Özakcan için Merkez Koca Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Özakçan’ın cenazesi Eğriboyun Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, aileye taziye dileklerinde bulundu. Başkan Alıcık, “Ali Hikmet dedemizi asla unutmayacağız. O bizim en büyük taraftarımızdı. Nazilli taraftarıyla futbolcusuyla yöneticisiyle büyük bir camiadır. Camiaya emeği geçenleri hiçbir zaman unutmayacağız. O’nun örnek taraftarlığı tüm Türkiye’de duyulmalı. Allah rahmet eylesin” dedi.

Kaynak : nazillihavadis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder