8 Ekim 2013 Salı

Nazilli Belediyespor şansızlığı kırmak istiyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz Çarşamba günü Nazilli Belediyespor ile anlaşan Rizeli teknik direktör Taşkın Güngör, çıktığı ilk resmi maçta 2-1’lik mağlubiyet aldı. İlk maçında mağlubiyetle tanışan Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Zorlu Ankaragücü maçında futbolcularımız istediğim mücadeleye yakın oynadılar ama futbolun gerçeği olan atamayana attılar” dedi.

Elindeki mevcut kadro ile 3 puan parolasıyla Ankara’ya gittiklerini ifade eden teknik direktör Taşkın Güngör; “Ankaragücü deplasmanında oyuncularımız her iki yarıda da iyi bir oyun ortaya koydular. Ankara’da rakibimizi kendi sahamıza çekerek oynadık. İyide oynadık. 4 haftadan buyana takım içindeki olumsuz tablonun etkisi devam ediyor. Takımımla doğru dürüst bir antrenman yapma fırsatım bile olmadı. Sadece oyuncularıma taktiksel anlamda bilgilendirmelerim oldu. Bu zamanla geçecektir. Artık bundan böyle çok koşan ve oyun oynamaya yönelik bir takım olmamız lazım. Çok genç oyunculardan kurulu bir ekibiz. Artık Nazilli Belediyespor olarak bir çıkışa geçmenin zamanının geldiğine inanıyorum. Nazilli Belediyesporun yeri burası değil. Ankaragücü karşısında oynanan oyundan memnunum. Oyuncularımız Ankaragücü karşısında 90 dakika boyunca koştular. İkinci yarıda 2-0 yenik duruma düşmemizin ardından oyundan düşmediler ve sürekli rakip kalede gol aradılar ve golü de buldular. Ama bir türlü ikinci golü bulamadık. Golcülerimizin atakları ve çabaları gol olmadı. Topa hakim değilsen, mağlup olursun düşüncesindeyim. Bu nedenle futbolcularımızın mental olarak hazır olmayan bu durumlarını geliştireceğiz. Arzulu, istekli ve mücadele eden bir takım olacak. Taraftarımızdan da bu süreçte destek bekliyorum. Herkesin biraz sabretmesini bekliyor, bu zorlu sürecin sonunda gülen tarafın, kazanan tarafın Nazilli Belediyespor olacağına inanmaları gerektiğini düşünüyorum” dedi.

KALECİ ANTRENÖRÜ YOĞUN BAKIMDA 

MKE Ankaragücü karşılaşma öncesi rahatsız olan kaleci antrenörü Refah Birkan Kayalarlı’nın dönüş yolunda hastaneye kaldırdıklarını belirten Taşkın Güngör; “Refah hocamız Ankara deplasmanında kendisini biraz iyi hissetmiyordu. Afyon yakınlarında da ağrıları arttı. Kendisini Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdık. Mide kanaması teşhisi ile tedavi altına alındı ve bugün yoğun bakım ünitesine alınmış. Kendisine şifalar diliyoruz. Sürekli irtibat halindeyiz. Ailesi de bugün yanına gidecek. 2-3 gün içinde kendisiyle ilgili durum da netleşecek, her şeyden önce önemli olan sağlık” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder