20 Ekim 2013 Pazar

Nazilli’de Parola Disiplin

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Taşkın Güngör, yarın oynayacakları Diyarbakır BŞB karşısında disiplinli olmaları gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta 2-0 öne geçtiği Eyüpspor karşılaşmasından 2-2’lik beraberlikle dönen Naz Naz’da Tunç Behram ve Samet Bülbül’de takıma dahil oldu. İsmail, Gökhan,Hasan ve Barış’ın sakatlığının devam ettiği siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın Güngör, ligin güçlü ekiplerinden biriyle oynadıklarına dikkat çekti. Güngör, “Kesinlikle ciddi oynamamız gereken ve oyun disiplininden kopmamamız gereken bir maça çıkıyoruz. Ligin güçlü ekiplerinden biriyle oynayacağız. Ancak, bizim için artık her maç final niteliğinde. Sahaya çıkıp sabırlı bir şekilde 90 dakika boyunca savaşacağız.”dedi.

Nazilli Belediyespor-Diyarbakır BŞB karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Burak Taşkınsoy ve Sedat Etik, Tekirdağ bölgesinden ise Barış Çardaklı üçlüsü yönetecek. Nazilli Şehir Stadı’ndaki karşılaşma 15.00’te başlayacak.

Kaynak : nazilliadalet.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder