20 Ekim 2013 Pazar

Nazilli Belediyespor taraftar desteği istiyor!

Nazilli Belediyespor, Diyarbakır Büyükişehir Belediyespor maçında taraftar desteği bekliyor.

Saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı zorlu maç için kendi tesislerinde maç saatini bekleyen futbolcuları, "Siyah İnciler" isimli taraftar grubu yaklaşık 15 üyesiyle ziyaret ederek baklava ikramında bulundu, maç öncesi moral desteği verdi.

Taraftar grubu adına konuşan Eşref Özbağcı futbolculara ve teknik heyete güvendiklerini dile getirerek, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet alacaklarını ve bu konuda futbolculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirtti.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör de taraftarlara teşekkür ederek, futbolun spor olduğunu unutmamalarını istedi.

Taraftarın gecesini gündüzüne katarak takımları destekleyen, bazen mağlubiyet anında verdiği moralle takımı galibiyete yönlendiren bir güç olduğunu söyleyen Güngör, "Futbolcuların sahada verdiği 90 dakikalık mücadelenin aynısını tribünlerde görmek istiyoruz" dedi.

Nazilli taraftarının çok bilinçli olduğuna değinen Güngör, "Her maça 3 puan için çıksak da bazen futbolcu güçsüz olur, sıkıntılı olur, maçı kaybedebilir ama ertesi hafta da çok iyi bir futbol ile 3 puanı söke söke alır. İşte futbol budur, sizi eğlendiren sportif bir çalışmadır. Bu nedenle bazen zor anlarda sabretmek, destek vermek gerekir" diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder