3 Ekim 2013 Perşembe

Taşkın Güngör imzayı attı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezona kötü bir başlangıç yapan Nazilli Belediyespor'un yeni teknik direktörü Taşkın Güngör oldu. 5-0’lık Altay mağlubiyetinin ardından istifa eden teknik direktör Armağan Turhan'ın yerine beyaz grupta bulunan ve 4 maçta aldığı 8 puan ile ligin 3. sırasındaki Gaziosmanpaşaspor'u çalıştıran Taşkın Güngör ile anlaşan siyah-beyazlılar, Esat Ergüler spor tesislerin de 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Hilmi Volaka başta olmak üzere çok sayıda yöneticinin hazır bulunduğu imza törenine yeni teknik adam Taşkın Güngör’ün yanı sıra yardımcıları Aydın Yavuz, Kadir Kar ve Refah Birkan Kayalarlı hazır bulundu.





Salı günü Armağan Turhan ile yolları ayırdıklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Hilmi Volaka; “İnşallah hayırlısı olmuştur. Akabinde yaptığımız araştırmalar neticesinde takımımızla yakından ilgilendiğini öğrendiğimiz Taşkın hocamızla görüşme imkanımız oldu. Sağolsun kendisi takımımızı bildiğini, hedeflerimiz olduğunu ve bu hedeflere ulaşmanın üstesinden geleceğine sonuna kadar inandığını bizlere de inandırdı. Kendilerine ve ekibine başarılı bir sezon diliyorum, başarılarının daim olmasını Allah’ın onlara yardımcı olmasını diliyorum” dedi.

CAMİADAN DESTEK İSTEDİ

Göreve layık gördükleri için Yönetim Kuruluna teşekkür ederek sözlerine başlayan yeni teknik direktör Taşkın Güngör ise; “Büyük bir camiaya geldiğimizi biliyoruz. Buradaki hedefleri de çok iyi biliyoruz, bizde zaten bunun bilinciyle buraya geldik. Belki şuanki durum çok iyi gözükmese de şunu iyi biliyorum ki Nazilli Belediyespor’un geçmişi, kulüp yapısı, potansiyeli, fiziki yapısıyla, taraftarıyla büyük bir camia olduğunu biliyorum. Tekrar büyük bir atılım, büyük bir heyecanla işe başlayacağımızı söylemek istiyorum. Artık dünü unutup, yeni bir sayfa yeni bir heyecanla şu dakikadan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Hepimiz için hayırlı olsun diliyorum. Bütün camiamızdan destek istiyorum. Herkesin gönlü rahat olsun zevkli, keyifli ve inançlı bir takım sahada görecekler. Bunu özellikle taahhüt ediyorum. Ama burada birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu özellikle söylemek istiyorum” dedi.

‘GAZİOSMANPAŞA’DAN NAZİLLİ İÇİN AYRILMADIM’

Sosyal medyadaki çıkan haberlere de yanıt veren Taşkın Güngör; “Dün saat 16.55 itibariyle Gaziosmanpaşa ile sözleşmemizi feshettik. Şunu özellikle söyleyeyim ki Nazilli ile anlaşıp, sözleşmemizi feshetmedik. Burada yanılgıya düşmeyelim. Türkiye’de herkes senaryo üretmesin çünkü Gaziosmanpaşa ile ayrılma nedenleri varken Nazilli ile anlaşmama gerek yoktu. Çünkü birçok neden vardı. Teknik adam olabilir ama her şeyden önce insanız. Herkesin gururu, aile yapısı var, haysiyetleri var, katlanabileceği nokta vardır. Bunları şimdi açıklamaya gerek yok ama hem Gaziosmanpaşa için hem de bizim için hayırlısı olur ama kesinlikle buradan bir sinyal alıpta orayı bırakmadık. 

‘11 KİŞİ SAHADAYSAK İDDİALIYIZDIR’

Kadroda 8-9 sakat olmasının kendileri için sorun olmayacağını da sözlerine ekleyen Güngör; “Benden hiçbir zaman mazeret göremezsiniz. Sahaya 11 kişi çıkıyorsak iddialıyız. Bunun ötesi-berisi yok. O zaman sakatı mazeret gösterirsek, kadrodaki diğer sporculara ayıp etmiş oluruz. Benim için takımın sahaya 11 kişi çıkması önemlidir. 11 kişiyi oluşturuyorsak iddialıyız, gerisi önemli değildir” şeklinde konuştu.

ÇAYKUR RİZE’DE KARİYERİNE BAŞLADI

Çaykur Rizespor A.Ş. gençlik gelişim antrenörü olarak teknik kariyerine başlayan Taşkın Güngör, 2003-2005 yılları arasında Çaykur Rizespor’da antrenörlük, Gümüşhanespor, Malatyaspor, MKE Ankaragücü, Medical Park Antalyaspor ve Ankaraspor’da anterenörlük ve Teknik sorumlu görevlerinde bulunan Taşkın Güngör, yine çeşitli takımlarda Hikmet Karaman’ın yardımcı antrenörlüğünü üstlendi. 2010-2011 sezonunda düşme hattındaki İstanbul ekibi Bayrampaşaspor’u üst üste aldığı başarılı sonuçlarla 2. Lig’e yaklaştıran Taşkın Güngör, 3. Lig ekibi İnegölspor’u ise 2. Lig’e taşımıştı. Taşkın Güngör geçtiğimiz sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u çalıştırmış ve Play-Off'u averajla kaçırmıştı. Son olarak Gaziosmanpaşaspor ile anlaşan Taşkın Güngör, ligde 2 galibiyet 2 de beraberlik alırken, Ziraat Türkiye kupasında da sahasında Alanyaspor’a 1-0 mağlup olmuştu.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder