2 Ocak 2016 Cumartesi

Naz-Naz' da 4 günlük izin başladı!

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. maçında deplasmanda Adanaspor’a 2-1 mağlup olan ve bu maçla birlikte ilk yarıyı tamamlayan Nazilli Belediyespor, ikinci yarı hazırlıkları için 29 Aralık’ta top başı yapacak.

Teknik direktör Alaaddin Demirözü’nün takımın başına geçmesinden sonra ligdeki son iki maçını kazanan ve Türkiye kupasında da Trabzonspor ve Adanaspor ile başa baş futbol oynayan Nazilli Belediyespor, sezonun ilk yarısını tamamladı. Adanaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan ve Türkiye Kupası’nda 2 mağlubiyet almalarına rağmen çok iyi mücadele ettiklerini belirten teknik adam Alaaddin Demirözü, maçta mağlup olmalarına rağmen kazanmaya yakın tarafın kendileri olduğunu söyledi. İkinci yarıda çıkışa geçeceklerini söyleyen kulüp başkanı Nurettin Özkat ise, mali disiplini ön planda tutarak transfer yapacaklarını ifade etti. 

“KAZANMAYA YAKIN TARAF BİZDİK” 
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nun 2. haftasında Adanaspor’a 2-1 yenildikleri maçla ilgili konuşan teknik direktör Demirözü, “Nazilli Belediyespor olarak önümüzde dört kupa maçımız daha var. Bizler için farklı bir yol, farkı bir hedef. Kupanın içindeki güzelliklerden faydalanmak isteriz. Hem Trabzonspor maçına hem de Adanaspor maçına baktığımız zaman görüntü olarak başa baş oynayan, iyi mücadele eden bir takımımız var. Adanaspor maçının ilk yarısına baktığımızda kazanmaya yakın takımdık ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İkici yarı daha mücadeleli bir maç oldu. Karşılaşmayı seyredenlere keyifli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Takımımın genel görüntüsünden memnunum, oyuncularımı kutluyorum” dedi.

“KULÜBÜ BORCA SOKMAYACAĞIZ” 
İlk yarıyı 21. puanla 11. sırada tamamlamaları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan siyah beyazlılar da başkan Nurettin Özkat, ikinci yarıda yükselişe geçeceklerini belirtti. Mali kriterlere uyarak transfer yapacaklarını söyleyen başkan Özkat, “Haddimizi bilip, ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Bu takımı Nazilli şehrinin bir kulübü olduğunu unutmayarak gece-gündüz çalışıyoruz. 4 günlük iznin ardından 29 Aralık’ta tesislerimizde 10 günlük bir kamp yapacağız. Bu süreçte ayrılması gereken olursa ya da takıma kazandırmamız gereken olursa yapmayı planlıyoruz. Ancak devre arasındaki transferlerin zorluğu ve sıkıntılarını bilerek adım atacağız. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda kulübümüzün yapısına ve mali disiplinine uygun transferler olabilir. Ancak önceliğimiz futbolcularımızla emin adımlarla ilerlemek. Kısıtlı bütçemizle başarılar elde etmektir” dedi. 

GÖLBAŞI GİTTİ, ZEYBEK GELDİ 
Sezon başında 3. lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor’dan büyük umutlarla transfer edilen fakat beklenen performansı sergileyemeyen Mehmet Fuat Gölbaşı ile yollar ayrıldı. Transfere hızlı bir giriş yapan siyah beyazlıların bonservisi elinde bulunan sağ kanat oyuncusu Halil Zeybek ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan Halil Zeybek daha sonra Kartalspor altyapısına geçti. 2004 yılında profesyonelliğe adım attıktan sonra sırasıyla Erzurumspor, Bursaspor, Giresunspor, Ç.Rizespor, Diyarbakırspor, Göztepe, Turgutluspor, Yeni Malatyaspor ve Hatayspor da oynadı. 29 Aralık’ta tesisler başlayacak kampa katılacağı öğrenilen Zeybek, 15 Türkiye Kupası maçında 1 gol, 33 1. Lig maçında 1 gol ve 187 2. lig maçında da 36 golü bulunurken tecrübeli futbolcu, 9 da Süper Lig karşılaşmasında forma terletti.

Kaynak : nazilliadalet.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder