20 Ocak 2016 Çarşamba

Naz Naz’dan defansa takviye!

Şu ana kadar 2 forvet, 1 kaleci ve 1 kanat oyuncusu olan siyah beyazlılar son olarak defansa Göztepe’den sağ bek Ramazan Işık ve sol bek İsa Akgöl’ü transfer etti. Devre arasında Ali Üçkulak, Emre İşçiler, Mehmet Fuat Gölbaşı, Ertan Koç, Adem Gökçe, Caner Yılmaz ve Halil Çelik’in ayrılmasının ardından kadro yer bulamayan Gökhan Erdoğan ve Osman Doğru da kiralık gönderildi. Ayrıca Nazilli Belediyespor devre arası transferlerine 19 yaşındaki Mert Çapar ve 17 yaşındaki Serkan Güler’i de dahil ederek kadro derinliğini artırdı.

Beklere taze kan takviyesi 

Sezon başından beri sol bekte Hakan Duran’ın sürekli sakat olması ve Mutlu’nun bir türlü istenen performansı gösterememesi üzerine Göztepe’den İsa Akgöl ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı. Sağ bek mevkisinde ise Yüksel’in alternatifinin olmaması nedeniyle yine Göztepe’den aynı mevkide oynayan Ramazan Işık’ı kadrosuna kattı. 

İsa Akgöl ve Ramazan Işık’ın karnesi

10 Ocak 1989 Söke doğumlu sol bek oyuncusu İsa Akgöl, futbola şehrindeki Söke Gençlikspor altyapısında başladı. Sırasıyla Altay, Tepecikspor, Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Göztepe kulüplerinin formasını giydi. Göztepe'de şampiyonluk yaşayan İsa, kupayı Nazilli'de kaldırmıştı. İsa Akgöl 19 kez Türkiye Kupası’nda, 60 kez 1. lig, 88 kez 2. lig ve 10 kez de 3. lig karşılaşmasında forma giydi.

14 Mart 1993 doğumlu sağ bek oyuncusu Ramazan Işık, futbola İzmir Belediye’de başladı. 24 yaşındaki Ramazan, sırasıyla Karşıyaka, Çamdibispor, Bayrampaşa ve Göztepe'de forma giydi. Göztepe'deki performansıyla dikkatleri çeken oyuncu, 2 kez Türkiye Kupası 39 kez de 2. lig karşılaşmasında forma giydi.

Kaynak : nazilliadalet.org

Haber Kaynağı: ENGİN KOCAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder