2 Ocak 2016 Cumartesi

Naz Naz ikinci yarıya sıkı hazırlanıyor...

Spor Toto 2. Lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Nazilli Belediyespor, teknik direktör değişikliğinin ardından yakaladığı çıkışı ikinci yarıda da sürdürerek ligde üst sıralara tırmanmak adına hazırlıklarını sürdürüyor.

eknik direktör Alaaddin Demirözü yönetiminde Esat Ergüler Tesisleri’nde toplanan siyah beyazlı oyuncular, ikinci yarı hazırlıklarına start verdi. İkinci yarı öncesi takıma Halil, Murat ve Osman katılırken, Caner Yılmaz, Halil Çelik ve Mehmet Fuat Gölbaşı ile yollar ayrıldı. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunun tecrübeli teknik adam Alaaddin Demirözü transfer sinyali verdi. Sezonun ikinci yarısının tüm camiaya hayırlı olmasını dilerken, geldiği günden bu zamana kadar ki süreç hakkında değerlendirmelerde bulunan Demirözü, “Takımın başına geçtiğimde önümüzde çok önemli iki lig ve iki de kupa maçı vardı. Bu zorlu periyottan ne kadar az zararla çıkıp, ikinci yarı hazırlıklarına başlarız diye plan yaptık. Allah’a şükür ki 2 maçımızı da kazanarak lig maçlarından zararsız bir şekilde çıktık. Kupa maçlarında rakiplerimizle başa baş mücadele ettik fakat bunu skora yansıtamadık. Bu güzel oyunlarımızın üzerine puanlar olmalıydı diye düşünüyorum. Bu 15 günlük sürecin ardından en son oynadığımız Adanaspor maçının ardından takıma 4 günlük izin verdim. Bugün itibariyle toplandık” dedi. 

“Ocak ayında çok önemli 7 maça çıkacağız” 

İkinci yarının kendileri adına zor geçeceğini söyleyen tecrübeli teknik adam Alaaddin Demirözü, Ocak ayında kendilerini çok önemli 7 karşılaşmanın beklediğini ifade etti. Demirözü, “Günde çift idmanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sıkıştırılmış bir program uygulayacağız. Çünkü kupa da oynayacağımız Gaziantepspor maçına 10 gün var. 2 gün sonra tekrar kupa ve 17’sinde de lig başlıyor. 9 Ocak’ta başlayan maç trafiği 31 Ocak’ta 7 maç ile sona eriyor. Ocak ayında yapacağımız 7 maçtan ne kadar çok puan alabiliriz düşüncesi ile burada 10 günlük bir kamp geçireceğiz. Geriye dönüp baktığımız puan kaybetme kredileri kullanılmış. Bundan sonra bizim kredi kullanmaya yani puan kaybetme şansımız yok. Biz biliyoruz ki lige çok iyi bir şekilde girmeliyiz. Özellikle ilk 4-5 hafta çok iyi sonuçlar almalıyız ki hedeflediğimiz yere kadar ulaşabilelim. Hedefimiz maç maç düşünüp yukarılara tırmanmak olacak. Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor. 17 lig ve 4 kupa maçımız var. Sezonu mutlu bir şekilde sonlandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“Hazırlık maçı yapacağız” 

İkinci yarı öncesi önlerinde fazla zaman olmadığı için çok fazla hazırlık maçı yapamayacaklarını söyleyen siyah beyazlı Demirözü, Pazar günü 3. Lig ekiplerinden Tire 1922 ile karşılaşacaklarını ifade etti. Demirözü, “3. Lig ekiplerinden Tire ile görüştük. Büyük ihtimalle Pazar günü Tire ile hazırlık maçı yapacağız. Nerede olacağız henüz kararlaştırılmadı. Tire maçı dışında bir hazırlık maçı da yapabiliriz. Kısa bir süre kamp yapacağımız için daha fazla maç yapamayız. Bunun içinde şehir dışında bir kampı da tercih etmedik.” 

“Nazilli Belediyespor’da transfer bitmez” 

İkinci yarı öncesi transfer hakkında da görüş bildiren teknik patron Demirözü, futbolda transferin hiçbir zaman bitmeyeceğini kaydederek, “Ertan Erkoç takımdan ayrıldı. Halil Çelik ve Caner Yılmaz’a da tebliğ edildi. Onlar da aramızdan ayrılacak. Tabi öncelikle hedefimiz kadromuzdaki oyuncularımızdan nasıl daha iyi faydalanabiliriz bunu düşünüyoruz. Yeni transferlerimizden kaleci Osman Kurtuldu ve Halil Zeybek çalışmalara başladı. Murat Tosun izinli olduğu için antrenmana katılamadı.” 

“Alt yapıdan iki oyuncu çıkaracağız”

Alt yapı hocalarıyla yemekte bir araya geleceklerini ve alacağı bilgiler ışığında alt yapıdan 2 oyuncuyu A Takım antrenmanlarına davet edeceğini söyleyen Demirözü, “Alt yapı oyuncularımızda bir toplantı yapacağız. Onlardan da alacağım bilgiler doğrultusunda alt yapıdan iki oyuncuyu antrenmanlarımıza davet edeceğiz. 24-25 kişilik bir kadro sayısı olacak. Sezon içerisinde Allah korusun sakatlığı, cezalısı olacak. Bu yüzden kadroyu derin tutmak zorundayız” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak : nazilliadalet.org
Haber Kaynağı: ENGİN KOCAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder