4 Ekim 2008 Cumartesi

Aydınspor 0-3 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor ligin 5. Haftasında Aydın’da Aydınspor ile oynadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
Aydın Adnan Menderes Stadyumunda oynanan aynı ilin Siyah-Beyazlı takımının karşı karşıya geldiği yerel derbi de maçın başından sonuna rakibine büyük bir üstünlük kuran konuk siyah-beyazlı takım bulduğu 3 golle ile 3 puanı alarak evine döndü. Oynadığı son iki karşılaşmada Göztepe ile deplasmanda golsüz berabere kalan ve Balıkesirspor’a sahasında 3-2 yenilen Nazilli Belediyespor’un Aydınspor karşısında sergilediği güzel futbol beğeni topladı. Siyah-Beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri Nizamettin, Baha ve Serdar attılar.
“TAKIM İNANDI VE BAŞARDI”
Karşılaşma sonrasında Nazilli Belediyespor’lu futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar büyük bir sevinç yaşarlarken, Kulüp Başkanı Erol Sezgin yaptığı açılmasında; “Ligin ilk 4 haftasında oynadığımız karşılaşmalarda iyi futbol oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Geçtiğimiz hafta sonu sahamızda oynadığımız Balıkesirspor karşılaşmasında maçın hakeminin yanlış kararları nedeniyle hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. O yüzden Aydınspor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyordu. Ligin üst sıralarından kopmamamız adına bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmamız gerekiyordu. Futbolcularımız bu inanç ile sahaya çıktılar ve 3 puanı almayı başardılar. Onlara inanmıştık bizim yüzümüzü kara çıkarmadılar. Üzerimizdeki şansızlığı attığımıza inanıyorum. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda bugünkü futbolumuzu oynarsak kimse bizi durduramaz” dedi.
“ISPARTA MAÇINI ALACAĞIZ”
Maç sonrası soyunma odasında sevinç gösterileri yapan Nazillispor’lu futbolcular soyunma odasına gelen Onural başkan Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan’a Isparta maçını alma sözü verdiler. Pazar günü Nazilli Şehir Stadyumunda oynanacak maçı ne pahasına olursa olsun alacaklarını sözünü veren futbolcular “Bize güvenen yöneticilerimizin ve hocalarımızın güvenlerine layık olacak ve Isparta maçını alacağız” derken Kaptan Baha; “Bugün Aydınspor karşısında aldığımız farklı galibiyet bizim için büyük bir moral oldu. Önümüzde hafta sonu oynayacağımız zorlu bir Ispartaspor karşılaşması var. Takım olarak bu karşılaşmayı kazanacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız, hocalarımız ve yöneticilerimiz iyi günde kötü günde bizden desteklerini esirgemiyorlar. Bu maçı alarak onlara hediye edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder