21 Ekim 2008 Salı

Sahamızda Yokuz.

Nazilli Belediyespor, sahasında puan dağıtmaya devam ediyor.
Balıkesirspor ve Ispartaspor’dan sonra Pazar günü de Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılarda taraftarlar yönetimi istifaya davet ederken, maçtan sonra yaşanan gelişmeler camiaya büyük yara aldırdı. 90 dakikanın bitiminde taraftarlar ile bazı yönetim kurulu üyelerinin tartışması takımda moralleri bozarken, Kulüp 2. Başkanı Hilmi Volaka yaşananları talihsizlik olarak değerlendirdi. Grubun en iyi takımlarından biri olduklarını tekrarlayan Hilmi Volaka, “Evimizde kazanamıyoruz. Buna bir türlü anlam veremiyoruz. Ancak pes etmeyeceğiz” dedi.
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRAMADIK
Maçtan sonra yaşanan olayları onaylamadıklarını, her takımın sahaya galibiyet için çıktığını hatırlatan 2. Başkan Hilmi Volaka, “90 dakika boyunca elimizden geleni yaptık. Ancak şeytanın bacağını kıramadık. Uzatma dakikalarında yediğimiz penaltı gölü ile sahadan boynu bükük ayrıldık. Yaralarımızı en kısa süre içinde saracağız. Biz bu takıma inanıyoruz. Taraftarlarımızı da sağduyulu olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

Seyircimiz yönetimi istifaya davet etmiş. Bu yönetimin yerine kimi koyacaksınız. Bu takım kolay kurulmadı. Herkes biliyor ama yine yazayım 1974-1984 arası Nazilli'nin bir takımı yoktu. Bu takımı da Sümerbank Fabrikası gibi hep olacak bize birşey olmaz diye düşünmeyin.Belediye desteğini çekerse bu takım küme düşer. Lütfen takımımıza ve Yönetimimize sahip çıkalım. Şu an 25-30 yaşında olanlar hatırlamaz belki ama eski nesil çok iyi hatırlıyor. Aydın İli 5 takım ile temsil edilirken bunlardan 3'ü artık amatörde. Bizim amatöre düşüp yeniden çıkmamız diye bir lüksümüz olamaz çünkü bizde kulüp kapanır. Bir daha bu şehir profesyonel liglere takım çıkaramaz. TFF'de 3 ncü Ligden takım azaltma görüşü hakim Liglere yeniden çıkmak çok zor. 3 maç üst üste galibiyet bu takımı yeniden havaya sokar. Herkese mutlu günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder