28 Ekim 2008 Salı

Bu sefer olmadı.

İki kırmızı kartın çıktığı maçta İzmirspor Ahmet'in 32'de attığı penaltı golüyle 1-0 galip geldi.
İlk yarının son maçında İzmirspor, güçlü rakibi Nazilli Belediyespor'u İzmir'de 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya her iki ekipte temkinli başladı. 11'de Uğur'un sol kanattan kullandığı kornerde arka direkte Yılmaz'ın kafa vuruşu auta çıktı. 26'da Mehmet'in pasında Serdar'ın sert şutu yan direğe çarparak auta gitti. 30'da Yılmaz'ın ortasında kale önünde Nizamettin, topa elle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi. 32'de penaltıyı kullanan Ahmet, Şimşek'i öne geçirdi: 1-0. 66'da Rıdvan'ın sert şutu kaleci Mutlu'da kaldı. 74'te Emre İşçiler, getirdiği topta Ahmet'in pasında Hasan Kostak'ın vuruşunda İbrahim son anda kayarak golü önledi. 86'da Kadir'in mükemmel vuruşunu kaleci Erman güçlükle önledi. Mücadeleyi Şimşek, 1-0 kazandı.BURAK HAKERLER
Zeki Çakır bu defa rakip oldu. Uzun yıllar İzmirspor forması giyen ve takımın teknik direktörlüğünü yapan Nazilli Teknik Direktörü Zeki Çakır, bu kez eski takımına rakip oldu. Nazilli, bu sezon ilk defa tam kadro sahada yer alırken İzmirspor'da kart cezası biten Hasan Kostak ile sakat olan Rıdvan, dünkü maçta forma giydi. Teknik Direktör Altan Çetindağ sürpriz yaparak Emre Tuyuran'ın yerine Hasan Tokgöz'e ileri uçta görev verdi. Maça her iki takım taraftarları da ilgi göstermedi. Zorlu maçı 100 dolayında seyirci izlerken, 15 kişilik Nazilli taraftarı da takımlarına destek verdi.
MAÇ YORUM HALİL KİRAZ
Nazilli Belediye şaşırttı
Nazilli, geçen sezona kadar hepimizin gıptayla baktığı bir takımldı. Eğer geçen sezon son maçta Denizli'da galip gelseler, şimdi 2.Ligdelerdi. Ama bu takımda hayli düşüş olmuş. Nazilli'nin eski hali yok şimdi. Göreve yeni getirilen Zeki Çakır kardeşimin bu takımı toparlamak için işi hayli zor. Biz Nazilli'yi yine içerde, dışarda maç kazanan hüviyette görmek istiyoruz.İlk 45 dakikada İzmirspor çok üstündü. Sağ kulvarda Emre İşçiler ve solda Ahmet ile Uğur yaptıkları ataklarla Nazilli defansına tehlikeler yaşattılar ve bunun sonunda da soldan Ahmet'in ortasında Nizamettin'in elle çevirdiği topla penaltı kararı çıktı ve İzmirspor, günün başarılı ismi Ahmet'le golü yaptı. İkinci yarıda Nazilli daha baskılıydı ama İzmirspor, Efe ve kaleci Erman'ın yerinde müdahaleleriyle skoru korudu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder