4 Ağustos 2009 Salı

Belediye eski başkanı Esat Ergüler'in çabaları sayesinde yapılan tesisler göz kamaştırıyor

TEŞEKKÜRLER ESAT BAŞKAN

Nazilli Esat Ergüler Sosyal Tesisleri beş yıldızlı otel konforunu sunuyor

İki çim sahası bulunan kamp merkezi F.Bahçe Dereağzı tesisleri örnek alınarak yapılmış

Nazilli Belediyespor, tesisleri ile gurur duyuyor. 2005 yılında temelleri atılan ve 2 yıl içinde kullanıma açılan sosyal tesisler için kulüp Başkanı Engin Topçu, "Dönemin belediye Başkanı Esat Ergüler, Nazilli Belediyespor'a, Türkiye'de eşine az rastlanan bir tesis kazandırdı. Sporu seven bir başkan olarak Nazilli'ye kalıcı bir eser bırakmak istyordu ve bunu başardı. Ergüler, Muğlaspor ve İstanbul'daki Fenerbahçe Dereağzı Tesislerini inceleyerek mimari projesini hazırlatmış. Bizlere böyle bir tesisi kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Esat Ergüler Sosyal Tesisleri, Nazilli Belediyespor'lu futbolcuların da gözbebeği. Her futbolcunun kalmak istediği ender tesislerden bir olduğunu belirten takım kaptanı İbrahim Kırdemir "Tesislerimizde beş yıldızlı otel konforundayız. İdmanlardan ve maçlardan kalan zamanlarda kimse tesisten çıkmak istemiyor. Ayrıca böyle güzel bir ortamda ekip içindeki arkadaşlık ve dostlukta sürekli üst seviyede olur. Aslan yattığı yerden belli olur. İçinde bulunduğumuz tesisimiz sayesinde sadece futbolu düşünüyoruz" diye konuştu.
ALİ SOYDEMİR

Nazilli'de minik Dereağzı
Esat Ergüler Sosyal Tesisleri, 800 metre kare kapalı alana sahip. Tesiste nizami ölçülerde sentetik çim ve doğal çim olmak üzere iki ayrı saha mevcut. Üç katlı binanı zemin katında sauna, jimnastik salonu, soyunma odaları, duşlar, çamaşırhane, dinlenme odası ve mutfak bulunuyor. Birinci katta idari bölüm masaj salonu ve teras var. Tesiste 34 yataklı 17 oda sadece futbolcular için dizayn edilmiş. Odalarda oyuncular için duş, klimada, TV bulunuyor. Başkan Topçu, "Futbolcularımızın rahatı ve huzuru için hazırladık. Onlardan tek isteğimiz gereken çabayı göstererek Nazilli Belediyespor'u en iyi şekilde temsil etmeleridir" dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder