6 Ağustos 2009 Perşembe

Nazilli’den ‘Şöhretler’ Geçti!

İnşaatı Nazilli Belediyesi tarafından tamamlanan Kapalı Spor Salonu’na ‘Rıdvan Dilmen’ adı verildi. Rıdvan Dilmen Kapalı Spor Salonu’nun açılışı bir çok eski ünlü futbolcu, sanatçı ve siyasetçiyi bir araya getirdi. Aralarında Tanju Çolak, Oğuz Çetin, Gökhan Keskin, Recep Çetin, Semih Yuvakuran, Gürkan Uygun (Memati) ve Acun Ilıcalı’nın da bulunduğu bir çok ünlü sima daha sonra Nazilli Belediyespor’un sezon açılışına katılarak gösteri maçı oynadı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği gösteri karşılaşmasını Tanju Çolak’ın attığı golle şöhretler karması 1-0 kazandı. Karşılaşmada Tanju Çolak bir de penaltı kaçırdı. Açılış için Nazilli’ye gelen Türk futbolunun efsanevi isimleri hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadılar.



ALICIK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER


Nazilli Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüsle Nazilli’ye gelen şöhretler karması ilk olarak Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Sümer Park’ta bulanan Lara Restorant’ta öğle yemeği yiyen şöhretler karması daha sonra Esat Ergüler Tesisleri’ne geçerek burada kamp yapan Nazilli Belediyespor’lu futbolculara yeni sezonda başarılar dileyerek, ‘şampiyonluk’ sözü aldılar.


KAPALI SPOR SALONU’NA RIDVAN DİLMEN İSMİ VERİLDİ


Şöhretler Karması daha sonra İnşaatı Nazilli Belediyesi tarafından tamamlanan Kapalı Spor Salonu’nun açılışına katıldı. Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kapalı Spor Salonu’na ‘Rıdvan Dilmen’in isminin Nazilli Belediye Meclisi tarafından karar verildiğini söyledi. Rıdvan Dilmen’in gerek ulusal, gerekse uluslararası zeminlerde Nazilli’nin tanıtımı için elinden gelen tüm yardımları yaptığına dikkat çeken Haluk Alıcık, “Bu tesisi açmaktan ve halkımızın hizmetine sunmaktan hepimiz gurur duyuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Açılışta Rıdvan Dilmen de kısa bir konuşma yaptı. Gurur dolu bir gün yaşadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, “Doğduğum, büyüdüğüm, rahmetli babamın mezarının bulunduğu Nazilli’de bir spor tesisine ismimin verilmesi beni onurlandırdı. Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.


SEZON AÇILIŞI ÜNLÜLER GEÇİDİNE SAHNE OLDU


Rıdvan Dilmen Kapalı Spor Salonu’nun açılışının ardından Nazilli Belediyespor’un sezon açılışına geçildi. Sezon açılışı adeta ünlüler geçidine dönerken, efsane futbolcular ve televizyonların renkli simaları Nazilli’de buluştu. Açılış için Nazilli’ye gelen Türk futbolunun efsanevi isimleri hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadılar. Açılış için Nazilli karmasıyla Türk Futbolu karması özel bir maç yaparken, maçı Türk Futbol Karması Tanju’nun golüyle 1-0 kazandı. Maç esnasında ve devre arasında hayranlarının ilgisinden bunalan Kurtlar Vadisi’nin Memati Baş’ı ve Türk futbolunun Şeytan Rıdvan’ı sahadan kaçarak hayranlarından kurtulabildiler. Nazilli Şehir Stadında yapılan sezon açılışı törenine Nazilli Kaymakam Vekili Orhan Mardinli, ADÜ Rektörü Prof Dr. Şükrü Boylu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Engin Topçu, Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler, Türk Futbolunun efsane isimleri Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, kaleci Nurettin, Beşiktaşlı Recep, ünlü oyuncu Gürkan Uygun, ve birçok ünlü futbolcunun yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.


TARAFTARLAR ÜNLÜ FUTBOLCULARDAN İMZA ALABİLMEK BİRLERİYLE YARIŞTILAR


Açılışta güvenlik güçlerini aşarak sahanın içine dolduran yüzlerce taraftar ünlü futbolculardan imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için adeta bir birleriyle yarıştılar. Saha içinde ısınmaya çalışan futbolcuların etrafını dolduran vatandaşlar, özel güvenlikçilerin sahaya girmesiyle saha içinden uzaklaştırıldılar. Daha sonra 25 dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmayı Tanju Çolak’ın attığı golle Türk Futbol Karması 1-0 kazandı. Maç sonrası açılışa katılan futbolculara teşekkür plaketi ve özel sepet içinde Aydın inciri hediye edildi. Dualar ve kurban kesilerek kapatılan tören sonunda taraftarlar, Nazilli Belediyespor’lu futbolculardan ‘şampiyonluk’ sözü aldılar.

Kaynak Nazilli Anadolu Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder