5 Ağustos 2009 Çarşamba

Rıdvan Dilmen spor tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı!

Geçtiğimiz aylarda yapılan Belediye Meclisi toplantısında Sümer Park içerisinde bulunan Kapalı spor salonu ve spor tesislerine Nazilli’li Rıdvan Dilmen’in adının verilmesi kararlaştırılmıştı. Türk Futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden birisi olan Şeytan lakaplı milli futbolcu Rıdvan Dilmen’in adını taşıyan spor tesisi düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Açılış törenine Rıdvan Dilmen’in yanı sıra Gürkan Uygun (Memati), Oğuz Çetin, Semih Yuvakuran, Gökhan Keskin, Zeki Önatlı, Recep Çetin, Nurettin Yıldız, Mustafa Eskisoy, Hakan Zerenman, Acun Ilıcalı, Tanju Çolak, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Belediye Meclis üyeleri, Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler, Nazilli Belediyespor yönetimi kurulu ve davetliler katıldılar.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Bugün burada büyük bir heyecan yaşamaktayız. Hizmete hazır hale getirilen ve Sümer park içerisinde bulunan spor tesisinin açılışını yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Geçtiğimiz ay yaptığımız Belediye Meclisi toplantımızda gündem maddeleri içerisinde yer alan spor tesisine isim verme konusunu meclis üyeleri ile değerlendirerek karara bağlamıştık. Bu spor tesisimize Türk Futbolunun yetiştirmiş olduğu ve Nazilli’de doğup futbol hayatına burada başlayan Rıdvan Dilmen’in adının verilmesinin uygun olduğu kararını almıştık. Rıdvan Dilmen bu güne kadar Nazillispor için elinden gelen desteği göstererek bizlere yardımcı olmuştur. Bizlerde kendisinin yapmış olduğu bu desteklerden dolayı spor tesisine Rıdvan Dilmen’in adını vermeyi uygun gördük” dedi.
Spor tesisine adını veren Şeytan lakaplı Milli Futbolcu Rıdvan Dilmen ise yaptığı konuşmasında; “Böyle bir spor tesisine adımın verilmesi beni çok onurlandırdı ve mutlu etti. Bu büyük jesti bana yapan Nazilli Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm ve futbol hayatımın başladığı yer olan Nazilli’de adımın yaşayacak olması beni çok mutlu etti. Ben her zaman Nazillispor’a elimden geldiği kadar destek olmaya gayret gösteriyorum. Onların yakalamış oldukları başarılarda payımın olması beni sevindirmektedir” dedi.
Kaynak Nazilli Gündem Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder