15 Ağustos 2009 Cumartesi

Futbolumuz İpten Döndü!

Federasyon Başkanı Özgener’in girişimleri ve Başbakan Erdoğan’ın talimatı sonucu İddaa gelirleri konusunda yaşanan olumlu gelişmeler kulüp yöneticilerini sevindirdi

Yeni Asır’ın ısrarla gündeme getirdiği ve tüm kulüpleri yakından ilgilendiren İddaa krzinin, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in girişimleri ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda tatlıya bağlanmasının yankıları devam ediyor. Başbakan Erdoğan’ın İddaa paylarının yüzde 8’e çıkarılması yönünde verdiği talimatla rahatladıklarını belirten İzmirli kulüp yöneticileri “Aklın yolu bir. Eğer aksi bir gelişme yaşansaydı pek çok kulüp kapısına kilit vurmak zorunda kalacaktı” görüşünde birleştiler. Kulüp başkanları krizin çözülmesinde etkin bir rol oynayan Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’e ve konuyu sürekli gündemde tutan Yeni Asır Gazetesi’ne teşekkür ettiler.

AKLIN YOLU BİR
Kulüp başkanlarının bu konudaki görüşleri şöyle:
Niyazi Konuşmaz (Altay Başkanı): Başbakanımıza, Federasyon Başkanımıza ve gazetemiz Yeni Asır’a teşekkür ediyoruz. Ortak akılla hareket edildiğinde çözülmeyecek problem yoktur. Böylelikle adalet yerini buldu. Yapılması gereken yapıldı. Bu sayede kulüpler biraz olsun rahat nefes alacaklar.
Erdal Gündoğan (Bucaspor Başkanı): Aklın yolu bir. Biz Kulüpler Birliği toplantısında, İddaa gelirleri düşerse kulüplerin tükeneceğini dile getirdik. Federasyon Başkanı gündeme getirdi, Başbakanımız çözdü. Önümüz açıldı. Rahatladık. Sorunun başlamadan çözülmesine çok sevindik.
Akif Ersezgin (Karşıyaka Başkanı): Hatadan dönülmesi hepimizi mutlu etti. Eğer gelirler düşürülseydi tüm kulüpler gibi biz de çok sıkıntı yaşayacak, belki de ligin sonunu getiremeyecektik. Konuyu ısrarla gündemde tutuğu için Yeni Asır’a, sorunlarımıza hassasiyetle eğildiği için Federasyon Başkanımız Özgener’e ve derhal çözüm üreten Başbakanımıza kulübüm adına teşekkür ediyorum.
Kaynak Yeni Asır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder