8 Aralık 2013 Pazar

Nazilli 14 yıl sonra yine yaptı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto Süper Lig temsilcisi Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek, adını 5. tura yazdıran Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, "En büyük arzumuz, bir üst tur maçımızı Nazilli'de oynayabilmek" dedi.


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadelesini sürdüren Nazilli Belediyespor, Türkiye Kupası'nda 1999-2000 sezonu 3. turunda 15 Aralık 1999'da Nazilli'de konuk ettiği Gençlerbirliği'nin penaltı atışları sonucunda eleyerek 4. tura yükselmeyi başarmıştı. O sezon Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda eden Nazilli Belediyespor, 14 yıl sonra kupada yine karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek adını 5. tura yazdırdı.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada bir üst tura çıktıkları için çok mutlu olduklarını, 1999-2000 sezonunda olduğu gibi Gençlerbirliği'ni eleyerek yollarına devam ettiklerini söyledi. 

Volaka, "Bizlere bu sevinci yaşatan oyuncu kardeşlerimizi ve teknik kadromuzu tüm emeği geçenleri kutluyorum. Biz Ziraat Türkiye kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. En büyük arzumuz, bir üst tur maçımızı Nazilli'de oynayabilmek, Galatasaray başta olmak üzere bir Süper Lig takımı ile Nazilli'de mücadele edebilmek" diye konuştu.

Teknik direktör Taşkın Güngör de Gençlerbirliği maçı öncesinde futbolcularına yenilmeyecek takım olmadığını, bunun için de korkmadan oynamaları gerektiğini söylediğini bildirdi. Oyuncuların da bunun sahaya yansıttığını kaydeden Güngör, "Tabii ki çok sevinçliyiz. Oyuncularımın tümünü görevlerini tam olarak yaptıkları için kutluyorum” dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder