24 Aralık 2013 Salı

Nazilli Belediyespor'un yönetimi memnun!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, "Ligin ikinci yarısında başarılı sonuçlar alarak, üst lig hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.


Volaka,  yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını Ofspor karşısında 2-0'lık galibiyetle 27 puanla 6. sırada tamamladıklarının hatırlattı. 

Takımın son haftalarda gösterdiği performansı ligin ikinci yarısında da devam ettireceğine inandıklarını bildiren Volaka, "Geçen yıl üst lig hedefimizi az bir farkla kaçırdık. Bu yıl da hedefimiz bir üst lig. Takımımız bunu başarabilecek güçte. Ligin ikinci yarısında başarılı sonuçlar alarak üst lig hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise takımın Ofspor karşısında maç boyunca üstün oynadığını, ilk yarının son maçında istedikleri skoru aldıklarını söyledi. 

Güngör, takımın 12 haftadır mağlup olmadığını ve ilk yarıyı 27 puanla kapattığını belirterek "Tüm futbolcularımı kutluyorum. Ligin ikinci yarısında da bu başarıyı sürdürüp üst lig hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder