8 Aralık 2013 Pazar

Nazilli'de hedef 3 puan!

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırma amacıyla Bayramhaşaspor karşılaşmasından 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Volaka, yaptığı açıklamada, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni eleyerek dikkatleri çektiklerini, bunun etkisinden kurtularak haftasonu oynayacakları lig maçına motive olduklarını belirtti. 

Turu atlamanın rehavetinin lig maçına yansıtmayacaklarını savunan Volaka, "Nazilli Belediyespor hem ligde hem de kupada iddialı bir şekilde mücadelesini sürdürüyor. İyi bir hava yakaladık, bunu devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki lig maçına konsantre olduk. Bayrampaşaspor'u yenerek üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" dedi.

Volaka, Bayrampaşa maçı için taraftarları stada beklediklerini bildirdi. 

-Kupa eşleşmesi
Arzularının kupada Galatasaray'ı Nazilli'de ağırlamak olduğunu, Sivaspor'la eşleştiklerini ve bu eşleşmeden mutlu olduklarını belirten Volaka "Bu kulvarda da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Rakibimiz Sivasspor'la deplasmanda oynayacağız. Dileğimiz Sivassporu eleyip gruplara kalmak. Dileğimiz Galatasaray’la eşleşmek ve Nazilli'de konuk etmek" diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder