8 Aralık 2013 Pazar

Nazilli Belediyespor 2-1 Bayrampaşaspor

Nazilli Belediyespor Bayrampaşaspor ile Nazilli'de karşılaştı. Takımımız 2-1 galip gelerek 3 puanı alan taraf oldu.

5. dakikada sağ kanattan bindirme yapan Nazilli Belediyespor'da Lider'in ara pasında topla buluşan Muğdat'ın Tunç ile duvar pasında ceza alanı içinde topla buluşan Lider'in sert şutunda top ağlarla buluştu. 1-0.

Muğdat'ın yere düşürülmesinde serbest vuruş kazanan Nazilli'de topun başına geçen Hakan Duran'ın yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest vuruşta defansa çarpan top kaleci Ömür'ü yanıltan top ağlarla buluştu. 2-0.

Penaltı- Nazilli Belediyespor ceza alanına sokulan Recep Berk ile ikili mücadele sırasında formasından çekerek düşmesine neden olan Lider'in pozisyonuna maçın orta hakemi penaltı kararını verdi. Faule maruz kalan Recep Berk kullandığı penaltı atışında topu kaleci Kurtuluş'un sağından ağlarla buluşturdu. 

Maçta başka gol olmadı. Nazilli Belediyespor Bayrampaşaspor'u 2-1 yendi. 

Maça iki otobüs Bayrampaşa  taraftarı gelmiş. Saha dışından bu taraftarlara taş atılmış ve gerginlik çıkmıştır.

Taş atan kişileri kınıyorum. Bu sahada spor yapılıyor ve seyreden insanlarda hoşça vakit geçirmek için oraya geliyorlar. İstanbul'dan Nazilli'ye kadar gelerek takımını destekleyen kişilere taş atmak bize yakışmaz. Takımımızın ceza alması ve spor camiasında kötü bir deplasman olarak anılması bize ne kazandırır. Hiçbirşey kazandırmaz ama çok şey kaybettirir.

Sayın Kulüp Başkanımızın ve Belediye Başkanımızın duruma müdahale edeceklerine ve bir daha ki maçlarda böyle olayların olmayacağına inancım tamdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder