19 Aralık 2013 Perşembe

Kalbimiz Nazilli Belediyespor İle Birlikte!

Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası maçı için Sivasspor deplasmanına rahat gidiyor.

Teknik direktör Taşkın Güngör, açıklamada, Sivaspor ile rakip sahada karşılaşacaklarını, bu maçın hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Bu maç için futbolcuların şimdiden motive olduğunu ve heyecanlı bir bekleyişin başladığını belirten Güngör, şöyle konuştu:

"Nazilli Belediyespor olarak arada rakibimizle bir siklet farkının olduğunu biliyoruz. Ama futbol oyununda saha içerisinde her şey olabiliyor. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Sivas deplasmanında alacağımız sonuç sürpriz sayılmamalı. Oyuncularımız mucizeyi gerçekleştirecek olurlarsa kendi geleceklerini de vitrine çıkarmış olacaklardır. Sivasspor karşılaşmasını kaybedersek de hiçbir üzüntü, hiçbir sıkıntı yaşamayacağız. Örneğin bir Pendik takımının Fenerbahçe’yi elemesi yıllardır konuşuluyor. O nedenle Nazilli’nin de Sivas’ı yüzdesi az bir ihtimal de olsa bu kupadan elemesi, Türk futbol tarihine büyük bir damga vurur ve de bir iz bırakır diye düşünüyorum." 

Süper Lig’de oynayan bir kadro ile kendi kadro yapılarının eş değerde olamayacağına dikkati çeken Güngör, "Deneyim olarak, fiziksel olarak, taktiksel olarak eksiklikler yaşayabilirsin ama biz takım olarak bunu değişik bir taktikle değiştirmeye çalışacağız. Ben oyuncularıma olan güvenimi koruyorum” dedi.

Nazilli Belediyespor kafilesi İzmir’den uçakla Sivas’a gitti.

Kaynak : ajansspor.com

Maç bugün saat 14.30'da başlayacak ve Ahaber'den naklen yayınlanacak.
A Haber kanalı olmayan veya yurt dışındaki taraftarlarımız www.ahaber.com.tr adresinden maçı izleyebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder