3 Şubat 2014 Pazartesi

Bozüyükspor 0-1 Nazilli Belediyespor

Nazilli Belediyespor, ev sahibi takım Bozüyükspor'u 1-0 yendi.

Stat: Şehir      

Hakemler: Öner Fırat, Hatay Yıldırım, Nevzat Teker

Bozüyükspor: Fevzi, Engin  (Dk. 62 Yasin), Serdar, Çağatay, Ali, Tuğberk (Dk. 89 Ferhat), Selahattin, Tuncay, Emirhan, Ali Akdemir, Coşkun (Dk. 62 Cem)

Nazilli Belediyespor: Sofu, Mehmet Taş, Barış, Yahya, Hakan (Dk. 67 Hicabi), Gökhan  (Dk. 69 Oktay), Mesut, Yusuf, Onur, Lider (Dk. 32 İlker), Caner 

Sarı kartlar: Dk. 14 Tuğberk, (Bozüyükspor), Dk. 24 Onur, Dk. 36 Barış (Nazilli Belediyespor)

Gol: Dk. 90+3 Yusuf (Nazilli Belediyespor)

Kaynak : ajansspor.com

Güzel bir takımımız vardı. Altay mağlubiyetinden sonra yeni teknik direktörümüzün ve futbolcularımızın gayretiyle takım günden güne düzeldi ve Türkiye Kupası maçında Sivasspor karşısında süper lig takımı gibi oynayıp uzatmalarda elenmiştik. Şimdi o takımı mumla arıyoruz. Şans eseri gelen bir galibiyet. Yorumlardan anladığım kadarıyla Bozüyüspor takımı birlikte antrenman bile yapamamış. Takım son 24 saatte kurulmuş. Biz de eski gücümüzden çok şey kaybetmiş olarak maça çıktık. Önceki takım olsa belki 5 tane atardık. Alanya karşısında takım hiç te iyi oynamadı beraberliği kurtaran takım olduk. Alanya'nın bir şutu direkten dönmüştü. Golü yesek gol atacak kimse yoktu. Bu sezonu orta sıralarda bitiririz. 1 nci ligi hayal etmek sadece hayal oldu.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder