3 Şubat 2014 Pazartesi

Nazilli sahadaki mücadeleden memnun!

Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Hilmi Volaka, Alanyaspor maçında futbolcuların ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduklarını, güzel oyunlarını golle taçlandıramadıklarını söyledi.

Volaka, yaptığı açıklamada, her müsabakada olduğu gibi, bu hafta da Alanyaspor karşısına 3 puan hedefiyle çıktıklarını bildirdi. Sahada ortaya konulan mücadeleden memnun olduklarını belirten Volaka, takımın her iki yarıda da sergilediği üstün oyuna rağmen topu filelerle buluşturamadığını kaydetti.

Volaka "Çalışmalarımızı bu sorunun çözümü noktasında yoğunlaştıracağız. İşin bu yanı teknik heyetimiz ve oyuncularımıza düşüyor" dedi.

- "Şans bizden yana değildi"
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise futbolcuların çok sayıda gol pozisyonuna girmesine rağmen skoru değiştirecek vuruşu yapamadıklarını, sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Yeni transferlerin, ilk kez lig maçında mücadele verdiklerini hatırlatan Güngör, "Alanyaspor karşısında şans bizden yana değildi. Galibiyeti kaçırmamıza rağmen oyuncularımın saha içerisindeki performanslarından memnunum. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder