23 Şubat 2014 Pazar

Konuk takım taraftarları maça alınmayacak!

Nazilli Belediyespor - Ankaragücü maçına konuk taraftarların alınmaması kararı alındı.

Edinilen bilgiye göre, hafta içinde Nazilli Belediyespor yönetiminin stadın kapasitesine göre konuk taraftarlar için 200 bilet ayırma teklifine karşılık Ankaragücü Kulübü'nün daha fazla yer talebinde bulunması üzerine, konu İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nda ele alındı.

Konuk takım taraftarlarının yaklaşık bin 500 kişilik yer talebinin mümkün olmadığını belirten kurul üyeleri, daha önce belirlenen 200 kişilik yer ayrılması konusunu da iptal ederek, maça konuk taraftar alınmamasını kararlaştırdı.

Öte yandan yarınki maç için Aydın Emniyet Müdürlüğü'nün geniş güvenlik önlemleri alacağı belirtildi.

Maçın hazırlıklarını tamamlayarak tesislerinde kampa giren Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftaların en zorlu maçlarından birini oynayacaklarını vurgulayarak, "Kendi tesislerimizde, kendi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçına en iyi bir şekilde hazırlandık. Bu önemli maç için özellikle golcülerimiz gol çalışmaları yaptılar. Bu karşılaşmada kendi sahamızda taraftarlarımıza önemli bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. Play-off potasından dışarı çıkmak istemiyoruz. Bunun için de kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi. 

Siyah beyazlı ekipte kart cezalısı Bora dışında eksik oyuncu bulunmadığı bildirildi.

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder