23 Şubat 2014 Pazar

"Hedefimiz play-off'a kalmak"

Nazilli Belediyespor'da kulüp başkanı Hilmi Volaka, play-off'a kalabilmek için Ankaragücü'nü yenmek zorunda olduklarını belirtti.

Volaka,  yaptığı açıklamada, hafta sonu Ankaragücü ile çok kritik bir maça çıkacaklarını ve bu maçtan mutlaka 3 puan beklediklerini söyledi.

Takımın moralinin iyi olduğunu ifade eden Volaka, "Nazilli Belediyespor olarak kendi tesislerimizde yüksek bir moral ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde kuruluş tarihi çok eskilere dayanan ülkemizin köklü bir kulüplerinden olan Ankaragücü ile oynayacağız. Ankaragücü'nü ve taraftarlarını en iyi bir şekilde ağırlayarak misafir edeceğiz. Nazilli Belediyespor olarak bu maça da her maç gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefimiz play-off'a kalmak. Bunun için de kazanmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün pazar günü oynanacak maç için sıkı güvenlik önlemleri alacağı, rakip takım taraftarlarına 200 bilet ayrılacağı belirtildi.

Kaynak : ajansspor.com

Başta Muğdat olmak üzere en iyi futbolcularımızdan 5 tanesi ikinci sezonda takımımızda yok. Onların eksikliği hissediliyor. Muğdat Balıkesirspor'da yedek oynuyor. Takımın 5 nci durumda olması mucize inşallah bu mucize devam eder ve play off'lara kalırız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder