25 Şubat 2014 Salı

Sabırlı ve disiplinli mücadele ettik.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, oyuncularının sabırlı ve disiplinli bir şekilde mücadele ettiklerini, bunun sonucunda 3 puan kazandırdıklarını söyledi.

Güngör, Ankaragücü'nün iyi bir takım olduğunu, fakat kendilerinin de güzel bir kadroya sahip olduklarını belirtti.

Karşılaşmanın özellikle ikinci yarıda oyuna tamamıyla hakim olduklarını belirten Güngör, "Maçta fiziksel olarak bir kez daha üstünlüğümüz ortaya çıktı. Oyuncularımız sabırlı ve disiplinli bir şekilde mücadele etti. Sonuçta gülen taraf biz olduk" dedi.

Futbolcuların galibiyete kilitlenip çok iyi mücadele verdiğini, bunun da kendilerini memnun ettiğini anlatan Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Takımımızın iyi bir şekilde mücadele etmesi taktire şayandır. İyi, inanmış ve karakterli bir takımız. Futbolcularımı gönülden kutluyorum. Hepsi görevlerini en iyi bir şekilde yapıyorlar ve aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Benim için önemli olan oyun tarzları ve disiplinleridir. Hepsinin ayaklarına sağlık. Yolumuza önümüzdeki Güngörenspor maçı ile devam etmek istiyoruz."  

Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder